Dag van de Autonomie

Venster Acties en details

Uitverkocht

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
BOSS/MAKER is dankbaar dat zovelen zich hebben opgegeven voor De Dag van de Autonomie. Er zijn zoveel aanmeldingen dat deze editie volledig is uitverkocht. Wij overwegen om videobeelden te maken van de presentaties en deze na afloop op ons Kennisplatform met onze leden te delen.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
BOSS/MAKER is dankbaar dat zovelen zich hebben opgegeven voor De Dag van de Autonomie. Er zijn zoveel aanmeldingen dat deze editie volledig is uitverkocht. Wij overwegen om videobeelden te maken van de presentaties en deze na afloop op ons Kennisplatform met onze leden te delen.
Beschrijving van het evenement
Alles voor de autonome Enige Erfgenaam van de CQV LLC Private Wealth Geboortetrust bij elkaar tijdens de Dag van de Autonomie!

Over dit evenement

Sprekers | Stands | Meet & Greet

WELKOM BIJ DE DAG VAN DE AUTONOMIE 2021

for members only | private event

Het is de wens van veel BOSS/MAKER leden om fysiek bij elkaar te komen. Om elkaar te ontmoeten, te zien dat 'we' niet alleen zijn, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

En nu is het zover: BOSS/MAKER en de Supreme Authority of the Children organiseren de Dag van de Autonomie! Van en voor BOSS/MAKER leden. Bent u erbij?

Speciaal voor BOSS/MAKER leden is een uniek programma samengesteld en waarbij u alle nieuwste informatie zult krijgen over #autonomie, #voedsel, #water, #energie, #vermogensbeheer, #ruilmogelijkheden, #veiligheid, #community, #Geboortetrust, #Erfrechtelijke documenten, #PrivateWealthShieldSettlement, fase 1 en 2, voor bedrijf en gezin!

Boek snel uw ticket want vol = vol! 1 ticket is geldig voor 1 BOSS/MAKER lid. Per lid koopt u 1 ticket. Tickets zijn uitsluitend voor u alleen en niet aan derden overdraagbaar. Uw lidmaatschapsnummer is uw #ordernummer dat u bij bestelling van uw lidmaatschap heeft ontvangen. Vul uw lidmaatschapsnummer correct in svp.

De Dag van de Autonomie wordt gehouden op een spectaculaire locatie in de regio IJMOND die wij nu nog even geheim houden.

PROGRAMMA (kunnen nog wijzigingen plaatsvinden)

Graag aanwezig zijn tussen 08.30 en 09.00 uur

(zie onderaan voor speciale hotel opties voor als u van ver komt)

09.00 uur Begroeting met koffie / thee

10.00 uur Start van het programma en welkom

Korte toelichting over het belang van de locatie van De Dag van de Autonomie

VIDEO "Leven in verschillende dimensies'

KEY-NOTE: From "Sustainable to Excellent' door Z.E. Ronald-Franciscus van het Huis Heister, directeur van BOSS/MAKER

Z.E. Ronald-Franciscus van het Huis Heister is Private. Hij is opgestaan in zijn geboorterecht, Enige Erfgenaam van zijn individuele Cestui Que Vie LLC Geboorte Trust Nalatenschap, non-honorair Minister van BUIT- en Landse Zaken en officiële gezant van de Autoriteit Hoge Raad van de Kinderen. Ronald heeft een wereldwijde carrière als Marketing & Public Relations Strateeg, auteur en spreker en is ‘s werelds eerste marketeer die ondernemers en Living Man van vlees, bloed en geest helpt om de ongekende paradigma verschuiving te doorstaan door autonoom te leven. Wij beseffen dat autonoom worden voor velen een lastig te begrijpen proces is. Niet in de laatste plaats omdat voor de transitie van oude structuren naar nieuwe structuren een ander manier van denken en doen wordt vereist. Thuis én op het werk. Durft u de verantwoordelijkheid voor uw eigen leven aan?

VIDEO 'The Autonomous Society' door top-analist Martin Geddes, vanuit London

Martin Geddes wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds top open source analisten. Martin schreef duizenden artikelen, essays en een boek over de Great Awakening die miljoenen hits bereikten – en nog 100+ andere artikelen over de wereldwijde vertrouwenscrisis en ongekende paradigma verschuiving. Martin studeerde wiskunde en informatica aan de Universiteit van Oxford en is auteur, schrijver, spreker, telecomexpert en adviseur van Raden van Advies. Als BOSS/MAKER helpt Martin Geddes senior executives te begrijpen wat er gebeurt en te anticiperen op wat ons te wachten staat.

KEY-NOTE: 'Wereldinzichten' door drs. Karen Hamaker-Zondag

De ontwikkelingen in 2021 en de cyclische tendensen voor de komende jaren worden besproken door de internationaal onderscheiden drs. Karen Hamaker - Zondag; zij studeerde sociale geografie en planologie aan de Universiteit van Amsterdam maar is bekend geworden als astroloog. Ze was redactielid van het astrologisch tijdschrift Spica, en oprichter van de astrologieopleiding Achernar en het astrologisch tijdschrift Symbolon. Hamaker heeft een groot aantal boeken geschreven, die vaak in meerdere talen zijn vertaald.

12.00 uur Lunch | gezellige ontmoetingen met gelijkgestemden

13.00 uur

Private Wealth Settlement en Transfigureren vanuit publiek (debtor-status) naar privaat (creditor-status) met je bedrijf en gezin door H.E. Monique-Yvette van het Huis Klinkert, Regent Emerald Covenant van de Supreme Authority of the Children.

H.E. Monique-Yvette van het Huis Klinkert is Regent Emerald Covenant en lid van de Privy Council van de Supreme Authority of the Children. Samen met Suveran Z.E. Vincent Zegel en de Minister van Buit- en Landse Zaken Z.E. Ronald-Franciscus van het Huis Heister analyseert zij in haar jarenlange wetenschappelijke onderzoek de wérkelijke stand van zaken in de wereld en biedt zij de handvatten voor autonoom werken en leven.

Ervaringen van en door Enige Erfgenamen met voetbal international Bryan van het Huis Roy en senior BOSS/Buddy Piet van het Huis Hoekstra.

Oud-voetbal international Bryan Roy is Enige Erfgenaam. Als bekende wereldburger heeft hij de keuze gemaakt om te reizen met zijn diplomatiek paspoort en de transitie van debtor naar creditor publiekelijk bekend te maken. Over wat hem daartoe bracht en de ervaringen van andere Enige Erfgenamen in het transitieproces spreekt niemand minder dan senior BOSS/Buddy Piet van het Huis Hoekstra.

Handel, Voedsel, Water, Energie, Vermogensbeheer, Ruilmogelijkheden, Veiligheid, Autonomie, Onderwijs met panel met onder meer:

Tolga, oprichter Heirmate & Livingman

Het creatieve brein van Tolga staat nooit stil. Zijn initiatief Heirmate biedt ondersteuning voor ruilhandel. Zijn initiatief Livingman biedt online dient waarmee u zich meteen kenbaar maakt als livingman. Hoe presenteert u zich in de parallelmaatschappij?

drs. Raphaela Wohsler, oprichter Sananda.nl | Privaat Onderwijs Generation Z

Als u kinderen heeft, is uw transitie van publiek naar privaat ook op het gebied van onderwijs van belang. Raphaela Wohlser heeft haar hoogbegaafde zoon uit het reguliere onderwijs via particulier onderwijs naar privaat thuisonderwijs gekregen. En gefinancierd vanuit PGB budget.

Rolf van Zanten, directeur Silvermountain | Fysiek goud & zilver

Met Basel 3 zijn fysieke edelmetalen als goud en zilver per 1 juli een tier 1 asset geworden. Voor de Enige Erfgenaam is edelmetaal een van de belangrijkste vormen van geld. Rolf van Zanten is specialist in edelmetalen en vertelt waarom.

Marcel de Jonge | oprichter van De Jonge Bron.nl

Water is naast voedsel het meest belangrijk voor ons lichaam. Wat nu als water niet altijd meer beschikbaar is? Hoe komen wij dan aan water? Marcel de Jonge heeft de oplossing en praat daarover.

16.00 uur Apéritief | gezellige ontmoetingen met gelijkgestemden

Na afloop bezoekt u de stands van onze partners en kunt u op informele wijze met andere BOSS/MAKER Enige Erfgenamen kennis maken en ervaringen delen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. En: muzikaal entertainment!

SPECIAL PERFORMANCE DOOR WERELDSTER LAURA FYGI

Op deze Dag van de Autonomie hebben wij niemand minder dan de internationaal vermaarde zangeres Laura Fygi bereid gevonden om haar opwachting te maken. Wereldwijd verkoopt zij miljoenen geluidsdragers, is zij onderscheiden met prestigieuze Awards en heeft zij op alle belangrijke wereldpodia in de wereld en met zeer veel wereldsterren gezongen. En nu dus ook 'live' voor u tijdens de Dag van de Autonomie.

17.30 uur Einde

VIDEO-OPNAMEN

Met uw komst bevestigt u dat u akkoord gaat met het door BOSS/MAKER maken van beeld- en geluid opnamen en dat deze door BOSS/MAKER gebruikt mogen worden voor promotiedoeleinden.

HOTEL

Gezien de locatie, bieden wij u de mogelijkheid om de avond tevoren te arriveren en te overnachten in een comfortabel hotel dichtbij. Speciaal voor deelnemers aan de Dag van de Autonomie zijn kamers in optie geplaatst en geldt een special laag tarief. Uw hotelovernachting is inclusief ontbijt en vervoer van en naar de locatie.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, dan treft u hier de link aan welke u kunt gebruiken om uw hotelreservering in orde te maken. Benoemt u dat u voor de Dag van de Autonomie komt dan ontvangt u een speciale prijs voor uw kamer. De gasten die graag een reservering willen maken, kunnen een mailtje sturen naar reservations.ijmuiden@leonardo-hotels.nl.

https://www.apollohotels.nl/leonardo-hotel-ijmuiden-seaport-beach/

CORONAMAATREGELEN

De Dag van de Autonomie wordt georganiseerd volgens de dan geldende COVID-19 richtlijnen. Wij vragen u vriendelijk de regels in acht te nemen. Alvast dank voor uw medewerking. Houd de actuele maatregelen in de gaten.


		Afbeelding van Dag van de Autonomie

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator BOSS/MAKER

Organisator van Dag van de Autonomie

Wij beseffen dat autonoom worden voor velen een lastig te begrijpen proces is. Niet in de laatste plaats omdat voor de transitie van oude structuren naar nieuwe structuren een ander manier van denken en doen wordt vereist. Thuis én op het werk.

Durft u de verantwoordelijkheid voor uw eigen leven aan?

Word lid: https://bossmaker.nl/nl-lidmaatschap/


 

 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen