Gratis

Dag van de Mantelzorg Nieuwegein - 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MeetingDistrict

Blokhoeve 2

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 9 november 2019 is het weer de landelijke Dag van de Mantelzorg, een initiatief van MantelzorgNL, de landelijke vereniging voor mantelzorgers. De dag van de mantelzorg is bedoeld om aandacht te schenken aan het thema mantelzorg en mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Al jaren organiseert het steunpunt mantelzorg Nieuwegein op of rond deze dag een evenement voor de Nieuwegeinse mantelzorgers, zo ook dit jaar weer.

Wat is er voor u allemaal te doen?

Net als in 2018 organiseren wij een grote informatiemarkt. Mantelzorgers kunnen vaak zonder dat ze dit weten uit verschillende hoeken, professionele of informele ondersteuning krijgen van diverse organisaties. Deze organisaties krijgen van ons de kans om zich aan u te presenteren. Op deze manier proberen we het hele pakket aan ondersteuning voor u bij elkaar te krijgen en u de gelegenheid te geven nieuwe ideeën op te doen en uw vragen rechtstreeks en laagdrempelig te stellen. “Is dit iets voor mij?

Verwenactiviteiten

Natuurlijk is er niet alleen informatie te krijgen op deze dag. We hebben een breed scala aan leuke activiteiten voor u in petto. Wat dacht u van bloemschikken, armbanden maken of darten, ijs proeven en we serveren allerlei hapjes. Kleur- en kledingadvies, make-up advies, maar ook ons succesnummer is er weer: u kunt weer genieten van een heerlijke stoelmassage. Dit is razend populair dus schrijf u bij binnenkomst snel in op de inschrijflijsten die er hangen! Het Nieuwegeinse koor “De Brulboeien” komt wederom de dag kleur geven met zang. Het belooft weer een geweldige dag te worden.

Waardering van de gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein is trots op haar mantelzorgers en laat deze waardering al een paar jaar blijken door u een mooie cadeaubon aan te bieden, ook dit jaar weer. Deze bon kunt op tijdens dit evenement afhalen bij de stand van de gemeente tegen overlegging van een persoonlijke voucher. Deze krijgt u rond 15 oktober 2019 in de brievenbus als u voor 7 oktober 2019 stond ingeschreven als mantelzorger van een inwoner van Nieuwegein bij het steunpunt mantelzorg Nieuwegein.

Datum en tijd

Locatie

MeetingDistrict

Blokhoeve 2

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen