Dat ik je mis, een allerzielenconcert

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Dat ik je mis, een (online) allerzielenconcert: een community art-project van Kwekers in de kunst

Over dit evenement

UITGESTELD

We hebben besloten om de voorbereidingen van Dat ik je mis, ons allerzielenconcert uit te stellen. Hoewel we strikt genomen die voorbereidingen misschien nog wel hadden kunnen doen binnen de nu geldende maatregelen, voelen we verantwoordelijkheid voor de betrokkenen en vinden we het risico te groot. De veiligheid en gezondheid van de zangers, cameramensen, technici, muzikanten en andere medewerkers staan voorop bij het nemen van deze lastige beslissing.

Dat betekent ook dat Dat ik je mis niet op 2 november in première kan gaan. En dat vinden we bijzonder spijtig.

Het is nu moeilijk inschatten op welke termijn dat wel kan, omdat het niet duidelijk is hoe lang deze nieuwe maatregelen van kracht zullen zijn. Maar alle goede energie rond dit project, uw belangstelling en donaties, de warme betrokkenheid van onze samenwerkingspartners, de moed van onze projectkoor-leden om zich over de schroom van het 'alleen samen' zingen heen te zetten en de verrassende resultaten daarvan, de ijver van Theaterkoor Dario Fo, solisten en muzikanten, maakt dat we alles op alles zetten om dit project zo snel mogelijk te hervatten.

We houden jullie op de hoogte. Blijf gezond, wees goed voor elkaar en we spreken elkaar hopelijk snel,

Kwekers in de kunst

Als het pannen van daken waait,
als het gras naar je voeten graait,
als de wind langs je wangen aait, hier ben ik..
Als de zee je met schuim bezingt,
als het huilen langs huizen klinkt,
als de wind je voorover dwingt, weet dat ik je mis..
(uit Ren Lenny, Ren van Acda & De Munnik)

Dat ik je mis, een (online) allerzielenconcert

Allerzielen draait om het zoeken naar en behouden van verbinding met mensen die je niet meer direct om je heen hebt. Ook in de huidige quarantainesituatie zoeken we tóch, hoewel we niet samen kunnen komen, naar mogelijkheden om in contact te blijven met mensen die we niet direct om ons heen hebben. Die parallel is het uitgangspunt voor Dat ik je mis, een allerzielenconcert.

Een collage van liederen, scenes, gedichten en beelden, bij elkaar gehouden door een verbindend thema: de wind en de lucht. Ongrijpbaar, maar altijd aanwezig. Uitgevoerd door Kwekers in de kunst, Theaterkoor Dario Fo, Sofie de Klerk, Marlies Ruigrok, Dennis Koopman, Jolentha Zaat, Koos Sekrève, Benyamin Apoo, Memo Muslim, Caroline Steenvoort en in beeld gebracht door Rob Keijzer.

Twee dagen voor de première van het concert krijgt u per mail een unieke link opgestuurd waarmee u toegang heeft tot het concert vanaf de première op 2 november 2020 om 20.00u tot zondag 8 november 00.00.

U kunt dit project wat extra meewind geven door wat meer te doneren. Het geld komt direct en volledig ten goede van dit project.

Dat ik je mis, een allerzielenconcert is een productie van Kwekers in de kunst in coproductie met het Zuiderstrandtheater en mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds en Fonds1818.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen