DDC BC Event 23 maart 2021

Venster Acties

DDC BC Event 23 maart 2021

Nadat we schoor voetend onze weg vonden in de wereld van Corona, hielden we op 12 januari jl. ons eerste online BC event.

Door Dutch Dynamics Community

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 23 mrt. 2021 11:00 - 13:30 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Nadat we schoorvoetend onze weg vonden in de wereld van Corona, hielden we op 12 januari jl. ons eerste online BC event in http://gather.town. En dat bleek zo gek nog niet. Natuurlijk, het face-to-face elkaar weer ontmoeten was niet zoals voorheen, maar toch, het was leuk om elkaar weer te ontmoeten en tevens weer geinformeerd te worden over het e.e.a. Dus we hebben besloten om op 23 maart a.s. een volgende sessie te organiseren, wat ook weer gelukt is. In het wel bekende format van 3 parallel sessies, die elk twee keer worden uitgevoerd, zodat eenieder de kans krijgt om er 2 bij te wonen. Zoals altijd vind je de beschrijvingen hieronder.

We zien jullie graag weer verschijnen op 23 maart.

Locatie

Het event wordt online gehouden op http://gather.town. Zie onderaan een paar aanwijzingen.

Registratie

We hebben het aantal deelnemers gemaximeerd op 200. Plaats genoeg. We willen je toch vragen om, als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, je dan ook weer af te melden, zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda

  • 19:00 – 19:15 Ontvangst
  • 19:15 – 20:00 Parallel sessies (ronde 1)
  • 20:15 – 21:00 Parallel sessies (ronde 2)
  • 21:00 – 21:30 Virtuele borrel

Sessies

1. Wat is de juiste Dynamics ERP voor uw bedrijf? - Functioneel

Spreker: Johan van Dijk

Wereldwijd zijn er veel Microsoft ERP-implementaties gedaan in verschillende bedrijven van verschillende formaat. Microsoft heeft twee ERP-oplossingen beschikbaar:

  • Dynamics 365 Finance and Operations (F&O)

Dit ERP is vanuit oorsprong ontworpen voor de grote organisaties en ondersteund grote en snelgroeiende organisaties, die te maken hebben met end-to-end operaties (distributie, retail, productie etc.) en complexe business processen.

  • Dynamics 365 Business Central (BC)

Dit ERP is vanuit oorsprong ontworpen voor kleine en middelgrote organisaties. Business Central is uitermate geschikt voor bedrijven die een verminderde complexe procesvoering hebben.

Maar wanneer doe je voor je eigen organisatie nu F&O en wanneer doe je nu BC? Waar loop je tegen aan als projectmanager/consultant als je F&O implementeert of BC?

In deze sessie geeft Johan van Dijk je hier antwoorden op.

2. Telemetry it is as easy as 123 - Technisch

Spreker: Bert Verbeek

In deze sessie laten wij zien hoe je telemetry vanuit Business Central in de praktijk kan brengen. Hoe kun je het beste beginnen en waar moet je op letten. Maar ook hoe je het beste kan troubleshooten, welke tools kan je allemaal gebruiken (Kusto.Explorer, PowerBI, Jupiter Notebooks) en hoe moet je ze inrichten.

Kortom, ben je nog niet begonnen met telemetry in Business Central na deze sessie kun je direct starten.

3. Business Central 2021 wave 1 - Technisch

Sprekers: Arend-Jan Kauffmann, Eric Wauters

Over een paar weken komt er weer een nieuwe versie van Business Central uit. Daarin zitten weer een aantal nieuwe features die je als ontwikkelaar moet leren kennen en toepassen. Eric Wauters (Waldo) en Arend-Jan Kauffmann nemen samen de belangrijkste veranderingen in de AL language door.

Aanwijzingen gather.town

  1. Heb je je aangemeld, dan sturen we je meer info toe o.a. m.b.t. het inloggen op gather.town
  2. Je toegang tot het gather.town event zal op basis zijn van het e-mailadres waarmee je inschrijft voor dit BC-event
  3. Meldt je ook ruim voor 23 maart aan op gather.town met hetzelfde e-mailadres; kun je tevens geluid en camera testen

Over de organisator

Georganiseerd door
Dutch Dynamics Community

The Dutch Dynamics Community organizes events for Microsoft Dynamics professionals to share knowledge and experiences.

 

Sponsored by multiple Microsoft Dynamics partners, customers and freelancers we are able to keep the entrance free for all attendees.

 

Independent, thorough and up to date!

Verkoop beëindigd