DDC BC Event dinsdag 29 oktober 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Business Central is nu echt niet meer omheen te komen. Met dat wat op Directions EMEA 2019 gepresenteerd is, hebben weer genoeg stof tot praten! Zowel op functioneel, technisch als op product development en organisationeel gebied. Op 29 oktober a.s. gaan we van quitte met ons 10e seizoen met een drietal zeer releveante parallel sessies. Schrijf je snel.

Enquete

Als DDC willen wij samen met jullie ervoor zorgen dat onze evenementen nog beter aansluiten op de vraag en wensen van jullie. Daarom willen wij jullie vagen om via bijgaande link de enquête in te vullen. Het kost je slechts 5 min. Bij voorbaat dank.

https://nl.surveymonkey.com/r/CVXKFWH

Locatie

Het event wordt gehouden in:

Van der Valk Hotel Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal

Registratie

Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! We houden een wachtlijst bij als er meer dan 200 inschrijvingen komen. Als je je hebt ingeschreven, maar toch niet kunt komen, meldt je dan ook weer af zodat je plaats voor iemand anders beschikbaar komt.

Zoals gebruikelijk hebben de medewerkers van sponsors eerst gelegenheid gekregen om zich in te schrijven. Is je bedrijf nog geen sponsor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Agenda dinsdag 29 oktober 2019

17:30 – 18:45 Ontvangst
18:00 – 18:45 Buffet
18:45 – 19:00 Welkom
19:00 – 20:00 Parallel sessies (ronde 1)
20:00 – 21:00 Parallel sessies (ronde 2)
21:00 – 22:00 Borrel

Sessies

1. Surf's up! Business Central Wave2 – functioneel

Spreker: Ted Ober, Mprise Agriware

Surf's up! Business Central Wave2 from a functional perspective Directions Emea 2019 is net achter de rug, en een nieuwe versie van Business Central gelanceerd. Wat zijn de nieuwigheden in Business Central vanuit een functioneel perspectief? Wat valt er voor nieuws te melden uit Wenen? Ted Ober neemt je mee op een reis door Wave2. Surf’s Up!

2. Business Central 2019 Wave 2 - technisch

Spreker: Arend-Jan Kaufmann, Kaufmann IT Services

De nieuwe versie van Business Central is misschien wel de belangrijkste ooit, met een volledig nieuwe architectuur en zonder de vertrouwde development omgeving C/SIDE en de Windows Client. En daar blijft het niet bij, er zijn ook nieuwe features beschikbaar die je als ontwikkelaar weer moet leren kennen en toepassen. Arend-Jan Kauffmann neemt de belangrijkste veranderingen in de architectuur en de AL language door zodat je weer bij bent en weet wat je kunt verwachten.

3. De weg naar Business Central in de cloud – product development en organisatie

Spreker: Danny Hellemons, Schouw Informatisering

Schouw Informatisering was een partner zoals vele anderen: een combinatie van ISV en VAR. Met de komst van Business Central en AppSource hebben ze de keuze gemaakt om zicht te richten op één business model: die van ISV. Danny Hellemons deelt graag de ervaringen en uitdagingen die daarbij kwamen kijken. Hoe pak je DevOps aan, niet alleen als tool maar vooral als proces waar iedereen bij betrokken is? En je staat voor verschillende keuzes, zoals de productportfolio: ga je puur Business Central doen of ook aan de slag met de Microsoft producten eromheen zoals het Power Platform?

Daarnaast moet je de organisatie klaar krijgen om de eerste stappen te kunnen zetten en vervolgens up to date te laten blijven. Zie maar eens alle informatie op een rijtje te krijgen, dat is best een uitdaging! En dan heb je AppSource nog, uiteindelijk moet het daar terecht komen. Hoe krijg je je eerste product erop en hoe dan verder?

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen