Verkoop beëindigd

DDG Avond 10 december: Light as Feathers, regie Rosanne Pel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Ketelhuis

4 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bestel hier je kaartje voor de DDG Avond van maandag 10 december.

We vertonen dit keer de speelfilm Light as Feathers van Rosanne Pel. Uiteraard is Rosanne aanwezig voor een Q&A na afloop van de filmvertoning onder leiding van DDG voorzitter Martijn Winkler.

Light as Feathers ging in première op het Toronto Film Festival. De film ontving tijdens het Nederlands Film Festival de VEVAM Prijs en de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek. Reden genoeg om de film met elkaar te bekijken. Ook is het de eerste Nederlandse speelfilm die landelijk is uitgebracht op het online platform van de filmtheaters: Picl. Ook daar zullen we het deze avond over hebben.

Light as Feathers

In een weinig idyllisch Pools plattelandsdorp woont de vijftienjarige Eryk met zijn dominante moeder, grootmoeder en dementerende overgrootmoeder. Vader is niet in beeld. Terwijl Eryk door zijn moeder gebruikt wordt als het haar uitkomt, misbruikt de tiener in dit familiedrama ondertussen zijn jongere buurmeisje. Als ze zwanger blijkt, verkiezen betrokkenen het stilzwijgen. De familie van de jongen raakt nog verder ontwricht. Ondanks pogingen om het leven te herpakken, blijkt er geen ontsnappen aan de verstikkende familiedynamiek.

Zin om met je collega's dit pareltje te bewonderen, er over te praten en te horen hoe het is om je film via Picl te distribueren, bestel dan je gratis kaartje via de groene button.

Regie & Scenario: Rosanne Pel
Producent: Floor Onrust voor Family Affair Films

Datum: maandag 10 december
Locatie: Het Ketelhuis, zaal 3
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis

Datum en tijd

Locatie

Het Ketelhuis

4 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen