De geschiedenis van het dessert

De geschiedenis van het dessert

Van Kunstmuseum Den Haag

Ontdek op in Kunstmuseum Den Haag de geschiedenis van het dessert in deze talk van Manon Henzen samen met Janny van der Heijden.

Datum en tijd

Locatie

Kunstmuseum Den Haag

41 Stadhouderslaan 2517 HV Den Haag Netherlands

Goed om te weten

Belangrijkste punten

  • 1 uur 30 minuten
  • Fysiek

Restitutiebeleid

Restitutie tot 7 dagen voor het evenement

Over dit evenement

Arts • Painting

Perenpuddinkjes met vissaus en komijn, zoete amandelpudding met kip of kweepeertaartjes met beenmerg: toetjes in de geschiedenis klinken niet altijd om van te smullen. Waren dit werkelijk toetjes? En hoe lang eten we eigenlijk desserts? Tijdens de lezing van Manon ontdek je de geschiedenis van het dessert en de achtergrond van een aantal van onze populaire toetjes. Verrassingen zijn verzekerd.


Manon Henzen van eet!verleden

Manon Henzen is culinair historica. Met eet!verleden wil ze mensen interesseren voor ons bijzondere culinair erfgoed en onze eetgeschiedenis. Ze inspireert mensen met de heerlijke ingrediënten en recepten die verloren zijn gegaan en vertaalt deze in historische kookboeken, cursussen, kookreizen en culinaire events. Haar platform eetverleden.nl is een schatkamer aan artikelen en recepten over onze culinaire geschiedenis.


Praktische informatie en tickets

  • Voor wie: Voor jongeren en voor volwassenen
  • Wanneer: Zaterdag 25 oktober
  • Tijd: 14.00 – 15.30 uur (duur ca. 1,5 uur)
  • Waar: De aula van Kunstmuseum Den Haag
  • Kosten: €7,50


Georganiseerd door

Kunstmuseum Den Haag

Volgers

--

Evenementen

--

Hosting

--

€ 7,50
okt. 25 · 14:00 GMT+2