€ 2,50 – € 3

De kracht van gevoelens

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze interactieve lezing is de laatste in een serie van drie en kan goed zonder de informatie uit de eerste twee lezingen gevolgd worden. Het onderwerp gaat over hoe je van jouw wensen werkelijkheid kunt maken. In deze derde lezing vertel ik over de kracht van jouw gevoelens en hoe je deze bewust kunt toepassen op datgene wat je wilt bereiken.

De kracht van gevoelens
Je hebt een wens, een verlangen om ‘iets’ in je leven te bereiken. Het kan gaan van ‘gezonder’ leven tot het hebben van een groot internationaal bedrijf tot het creëren van een betere relatie met je ouders en nog een heleboel meer.

Je hebt een duidelijk beeld voor ogen van wat je doel is (of niet) en je richt je op de concrete stappen die je daar naar toe moeten brengen. Onderweg kom je van alles tegen. In het beste geval geeft het je vleugels en ga je als een speer verder. Vaak zijn er echter ook gebeurtenissen die je frustreren, verwarren, uit het veld slaan of je compleet ontmoedigen. Je gevoelens krijgen de overhand en remmen of blokkeren dan het bereiken van jouw doel.

Wil je jouw wens toch realiseren?

Ontdek tijdens deze lezing hoe jouw gevoelens de schakel vormen tussen wens en werkelijkheid en hoe jij daar zelf invloed op kunt uitoefenen.

Met behulp van enkele praktische oefeningen laat ik je ervaren hoe je jouw gevoel over een situatie kunt verbeteren. Een kleine stap naar een beter gevoel geeft je weer nieuw perspectief, nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw doel te bereiken.

Ben je benieuwd naar de kracht van het bewust sturen van gevoelens? Kom dan luisteren en doe mee!

Door: Brigitte van Beek
www.moed.training
brigitte@moed.training

De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen