Gratis

De Kracht van Heerlen - Sociaal Ondernemerschap

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

2 Smedestraat

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Sociale Agenda van de Provincie Limburg zoekt structurele verbetering in de gezondheid en de (arbeids)participatie van Limburgers in 2025. Dat vraagt behoorlijk wat van bewoners, ondernemers, (kennis)instellingen en overheden. Aanleiding voor gedeputeerde Van Rijnsbergen om twee jaar na de start van de Sociale Agenda de stand op te laten tekenen door een team enthousiaste verkenners.

We hebben besloten om de uitkomsten in een magazine op te tekenen, maar zijn er heilig van overtuigd mensen het verschil maken. Om ons te laten inspireren, te luisteren naar ervaringen bij innovatieve projecten en elkaar verder te helpen met enkele concrete vragen, organiseren we 10 events kris kras door de Provincie.

Heerlen heeft het thema Sociaal Ondernemerschap. Hier besteden we tijdens een tafel gesprek, discussies en Q&A sessies aandacht aan allerlei initiatieven van ondernemers die bijdragen aan die pittige ambitie van de Provincie Limburg. We kijken onder andere naar de rol van Startups en Brightlands, het pionierswerk van Heerlen STAND-BY! en bieden enthousiastelingen de ruimte om een concrete hulpvraag aan het publiek te stellen.

Enkele hoofdlijnen van ons onderzoek komen natuurlijk ook terug, maar zullen uitgebreid besproken worden tijdens het slotakkoord op 29 juni in de SIF Fabriek Panningen.

LET OP: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat u zich tijdig inschrijft.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

2 Smedestraat

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen