Gratis

Dé Logistieke Speeddate 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Logistieke Speeddate: het evenement om te netwerken, kennis op te doen en je stageplek of (nieuwe) baan te vinden. Jij bent aan Z!

Over dit evenement

Op 22 mei 2019 zal wederom, na een succesvol evenement in 2018, Dé Logistieke Speeddate (DLS) plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens De Logistieke Speeddate ondersteunen we studenten en young professionals in hun zoektocht naar stageplekken, afstudeeropdrachten en een eerste of tweede logistieke functie. Dit doen wij door hen in contact te brengen met diverse bedrijven tijdens verschillende speeddates en break-out sessies.

Vanuit het projectteam en bestuur wordt er momenteel hard gewerkt om het evenement vorm te geven. Zo is het thema ondertussen al bekend: ‘Develop your future’. Een thema waarbij we ons richten op de toekomst van de logisticus en waarbij de ontwikkeling van de student en Young Professional centraal staat.

De al bekende deelnemende bedrijven zijn:

- Picnic

- Inther Group

-Yacht

-Marine

Wil je speeddaten en met de break-out sessies meedoen? Schrijf je dan in voor Toegang + Speeddate + Break-out sessies. Wil je alleen met de break-out sessies meedoen? Schrijf je dan in voor alleen de Break-out sessies.

Ondanks dat het programma nog niet volledig bekend is kan je ervan uit gaan dat JLN wederom zal zorgen voor een top programmering met nog meer interessante bedrijven, leerzame workshops, en inspirerende sprekers. Je kan jezelf dus wel alvast aanmelden om jouw plek te reserveren, aanmeldingen zijn immers beperkt.

Jij bent aan Z!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen