"De zin van zelfvertrouwen" door  Ruud van Klooster

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop.

"De zin van zelfvertrouwen" door Ruud van Klooster

In Between Café IJsselstein is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Maandelijks organiseren wij workshops en netwerkbijeenkomsten.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Afbeelding van "De zin van zelfvertrouwen" door  Ruud van Klooster

De zin van zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is gelijk aan je eigen spaarrekening bij de bank (in de periode dat de rente nog 8% was :-): je doet stortingen en opnames. Dit zegt Ruud van Klooster.

In deze workshop deelt hij met jou een methode waarmee hij doorgaans het zelfvertrouwen van teamleden bij grote bedrijven versterkt. Die methode gaat ook jou helpen om te gaan met de teleurstellingen en onzekerheid waar je als werkzoekende mee te maken hebt.

Je gaat in deze workshop zelf aan de slag om te ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt, waar je affiniteit mee hebt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. Om vervolgens te bepalen hoe je dit in de praktijk gaat inzetten om nog meer zelfvertrouwen te krijgen.

Sleutelwoorden zijn hierbij: onzekerheid, doel, keuze, initiatief, prioriteit en natuurlijk zelfvertrouwen.

Ruud van Klooster was een kwart eeuw Sales en People Manager bij Heineken Nederland en en coacht sinds een aantal jaar individuele personen en teams vanuit zijn eigen adviespraktijk. Hij wil graag zijn know-how inzetten als hij daarmee mensen kan helpen. Wanneer we op een andere manier leren kijken naar en denken over het leven, kan dat ertoe leiden dat we een veel fijner leven krijgen.

Ruud geeft presentaties en workshops bij bedrijven, scholen, congressen en voor werkzoekenden.

In verband met de corona-maatregelen vindt dit evenement geheel online plaats middels een Zoom-meeting. Na inschrijving ontvangt u enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom meeting.

Maakt u voor de eerste keer gebruik van Zoom, dan zal Zoom vragen om software te installeren. Dit is heel eenvoudig. In het onderstaande filmpje wordt dat uitgelegd. Daarnaast wordt verteld hoe je je het beste kunt voorbereiden op een Zoom-meeting.

Meer informatie over In Between Café: www.inbetweencafe.nl