DFS Toekomstcafé Lab Toekomstige Generaties | 18 november 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Het DFS Toekomstcafé vindt iedere twee maanden plaats. Dit keer met Lab Toekomstige Generaties. Ben je erbij? Meld je aan!

Over dit evenement

Heb je al gehoord van het Lab Toekomstige Generaties? Dat is een relatief nieuwe organisatie, die zich bezighoudt met de toekomst – onder andere door jonge mensen uit te nodigen mee te denken over belangrijke thema’s.

Het Lab kreeg sinds hun bestaan al een aantal indrukwekkende dingen voor elkaar : van beleidsbemoeienis tot grote events, tot een nominatie voor de duurzame dinsdag 2021.

Reden genoeg voor ons, om ze eens uit te nodigen om zich voor te stellen, temeer daar ze een aantal methodieken gebruiken en discussieren over thema’s die onze leden, denken wij als bestuur, óók behulpzaam en relevant vinden.

Op 18 November zal bestuurslid Marga Miltenburg zich voorstellen. Wij kunnen haar het hemd van het lijf vragen, input leveren op wat zij vertelt, en – wie weet – een samenwerking opzetten. Ben jij erbij? Meld je aan via Eventbrite!

> labtoekomstigegeneraties.nl

---------------------------

Dit evenement is alleen toegankelijk voor betalende leden van de Dutch Future Society. Ieder lid kan maximaal twee kaarten aanschaffen en dus een introducee meenemen. Nog geen lid van DFS maar wel geinteresseerd? Lees hier meer over een lidmaatschap.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen