€ 4,87 – € 9,06

DGK Veiliggeit

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Ukien

4 Korteweg

8261 DC Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DE GEZELLIGSTE KEET - VEILIGGEIT

Wat begon als een plan voor een klein, gezellig feestje, groeide uit tot een groot feest voor jongeren uit Kampen en omstreken. Op zaterdag 19 mei wordt ’t Ukien alweer voor de 5 keer omgetoverd tot Gezelligste keet van Kampen.


Het begon als plan voor een klein, gezellig feestje, maar het werd veel meer dan dat.
Een groep jongens kwamen met het idee om een feest te organiseren voor hun doelgroep (De Keetjeugd) in MFC ’t Ukien. Samen met een welzijnswerker viel alles op z’n plek groeide het idee uit tot een knalfeest.

De vijfde editie van de gezelligste keet van Kampen staat weer voor de deur. Op zaterdag 19 mei gaan de deuren van cultureelpodium ’t Ukien open voor jongeren in de gemeente Kampen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft wederom een spektakel te worden!

“Met een dubbelzinnige naam is het thema van deze editie ‘veiliggeit’. Voorgaande editie heette ‘gezelligeit’ en ‘gekkegeit’ en we vonden het leuk om deze trend door te zetten. Onze mascotte is ook een geit, dat verwijst naar de keten die vroeger voornamelijk op een boerenerf stonden.” Aldus de jongeren.

De kaartverkoop gaat, net als de voorgaande edities, vaak erg hard. De organisatie waarschuwt de geïnteresseerden dan ook om tijdig een kaartje te bemachtigen. Voor meer informatie kun je de Facebookpagina van de gezelligste keet van Kampen bekijken. Het feest begint za 19 mei om 21:00 en eindigt om 02:00.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Ukien

4 Korteweg

8261 DC Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen