DHL Supply Chain; de uitdagingen van robotisering in de logistiek

Venster Acties

DHL Supply Chain; de uitdagingen van robotisering in de logistiek

Bedrijfsbezoek DHL Supply Chain BeNeLux: de uitdagingen van robotisering in de logistiek

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Zwenkgras 7 7 Zwenkgras 5986 PM Beringe Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Op donderdag 21 april organiseert FieldLab Robotics een bedrijfsbezoek aan de DHL Global Technology Lighthouse site in Beringe. We zijn te gast bij DHL Supply Chain BeNeLux.

DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group met een omzet van EUR 56,6 miljard, is 's werelds leidende logistieke dienstverlener. De gepersonaliseerde, geïntegreerde logistieke oplossingen combineren toegevoegde waarde en beheerservices met traditionele uitvoering en distributie om efficiëntie te stimuleren, kwaliteit te verhogen en een concurrentievoordeel te creëren.

Dit bezoek staat in het teken van de uitdagingen op het gebied van robotisering in de logistiek. Hoewel robotisering in de logistiek wellicht voor de hand ligt is, zijn er nog vele uitdagingen. DHL is weliswaar koploper, maar ook bij deze wereldspeler is slechts een beperkt gedeelte van het proces gerobotiseerd.

Dennis Gommans, general manager, deelt graag de ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgegaan. Do’s and don’ts komen aan de orde in zijn presentatie. En natuurlijk brengen we een bezoek aan het ca. 20 voetbalvelden grote warehouse om alles in de praktijk te zien.

Dat vindt plaats in de ochtend van donderdag 21 april 2022. We starten om 10.00 uur en na het formele gedeelte is er een broodjes lunch met volop gelegenheid om met elkaar kennis en informatie uit te wisselen en te netwerken. We eindigen rond 13.30 uur.

Als gevolg van de nieuwe corona beperkende maatregelen is aanmelden niet meer mogelijk. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Deelname is gratis voor partners van FieldLab Robotics.

Afbeelding van evenement