€ 25 – € 45

Diamonds Conference 2021

Venster Acties en details

€ 25 – € 45

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Diamonds is voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Ontdek wie God voor jou wil zijn, wat er in jou zit en deel het uit!

Over dit evenement

Dit jaar is de vijfde editie van de jaarlijkse Diamonds Conference voor vrouwen, gehost door oprichter en spreker Ilona Paauwe. Net als andere jaren bruist de Diamonds Conference van creativiteit, gezelligheid, inspiratie en goede input. Met het thema 'I speak' zul je geïnspireerd worden over hoe je je invloed kunt vergroten met je woorden.


		Afbeelding van Diamonds Conference 2021

SPREKERS

Deze Diamonds Conference zal Ilona, als host en spreker, het podium delen met twee bijzondere vrouwen.


		Afbeelding van Diamonds Conference 2021

In de eerste plaats is niemand minder dan pastor Holly Wagner uit Los Angeles online bij ons te gast als spreker. Holly is een veelgevraagd spreker, die samen met haar man Philip al 37 jaar pastor is van Oasis Church - een groeiende, multiculturele kerk in Los Angeles. Holly is daarnaast schrijver, voormalig actrice, moeder, oma en heeft kanker overleefd. Holly is gepassioneerd om vrouwen tot hun volle potentie te zien komen en hen vrij te zien komen van wat hen tegenhoudt. Dat doet ze onder andere via een jaarlijkse conferentie vanuit She Rises, de vrouwenbeweging van Oasis Church, waar duizenden vrouwen samenkomen. Ook heeft ze meerdere boeken geschreven, zoals GodChicks, Daily Steps for GodChicks, Warrior Chicks, Love Works en haar meest recente boek Find your brave, over hoe je door stormen heen komt.

 


		Afbeelding van Diamonds Conference 2021

Naast Holly is Arleen Westerhof uit Amsterdam fysiek als gastspreker bij de Diamonds Conference. Arleen leidt samen met haar man Dick God’s Embassy Church in Amsterdam en ze spreekt regelmatig op internationale conferenties. Arleen heeft scherpe profetische inzichten en weet dit gebalanceerd te brengen. Arleen is voor veel leiders wereldwijd een gewaardeerde adviseur en ze houdt ervan om mensen te trainen in het horen van Gods stem voor je persoonlijke leven, voor bedieningen, bedrijven, organisaties en steden. Arleen is oprichter en voorzitter van de Nederlandse Profetische Raad en samen met haar man Dick ook van de Stichting Living in your destiny, die als doel heeft om ieder mens te helpen om volgens zijn/haar specifieke, van God ontvangen roeping te gaan functioneren.


		Afbeelding van Diamonds Conference 2021

PROGRAMMA

Vrijdag 1 oktober 20.00 - 22.00

Zaterdag 2 oktober 15.00 - 17.00

Zaterdag 2 oktober 20.00 - 22.00

De Diamonds Conference wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en we zien er naar uit om weer fysiek samen te komen. Wel zal het wat anders gaan dan anders, dus houd rekening met het volgende:

In het programma is op zaterdag een pauze van 3 uur. Tijdens deze pauze is het niet mogelijk om in of rond de Midden Nederland Hallen te blijven. Wel is er voldoende tijd om naar het centrum van Barneveld te gaan om iets te eten in één van de vele leuke eetgelegenheden of om bijvoorbeeld naar het Schaffelaarse bos te gaan.

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, waar dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we elkaar aanmoedigen en inspireren. Waar we bidden, aanbidden en vieren dat Jezus leeft en leven geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft.

Jouw waarde en Gods bestemming op je leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen - dat is de missie van Diamonds.

Meer informatie over Diamonds vind je op www.DoorBrekers.nl/Diamonds

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Is er kinderopvang aanwezig?

Nee, er is geen kinderopvang aanwezig. Wel is er een aparte ‘Mothers Room’ beschikbaar voor moeders met baby’s, waar je borstvoeding kunt geven en kunt kolven. In deze ruimte kun je via een scherm de Conference blijven volgen.

2. Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Er zijn genoeg gratis parkeerplekken bij de Midden Nederland Hallen. 

3. Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, inchecken kan met een digitaal ticket. Mocht je die kwijt zijn, kunnen we altijd met jouw naam je ticket achterhalen.

4. Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, mail naar Diamonds@doorbrekers.nl om de naam op je ticket te wijzigen. 

5. Is het mogelijk om online bij de Diamonds Conference te zijn?

Ja, dat kan. De Diamonds Conference wordt live uitgezonden via YouTube.com/DoorBrekersDiamonds.

6. Ik heb nog andere vragen, waar kan ik die kwijt?

Heb je vragen, stuur dan een mail naar Diamonds@doorbrekers.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator DoorBrekers Diamonds

Organisator van Diamonds Conference 2021

DoorBrekers Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. We inspireren en moedigen elkaar aan om overal waar je bent de speciale plek in te nemen die God ons heeft gegeven. Of het nou gaat om je werk, thuis of in de kerk. www.DoorBrekers.nl/diamonds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen