Diamonds Conference 2022

Venster Acties

Diamonds Conference 2022

Diamonds is voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Ontdek wie God voor jou wil zijn, wat Hij in je heeft gelegd en deel het uit!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771 ED Barneveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Diamonds Conference is er om vrouwen om aan te moedigen hun unieke plek in Gods koninkrijk in te nemen. Ilona Paauwe, oprichter en host van Diamonds, weet wat het is om Gods stem te volgen dwars door alles heen. Ze wil niets liever dan andere vrouwen aanmoedigen om op te staan in hun kracht en tot hun volle potentie te komen.⁠

Diamonds Conference bruist van creativiteit, gezelligheid, inspiratie en goede input. Met het thema 'Gracious' zul je geïnspireerd worden over Gods genade voor jou en hoe Hij dat door jou heen kan uitdelen aan anderen.

SPREKERS

Deze Diamonds Conference zal Ilona als host en spreker het podium delen met meerdere vrouwen, waaronder gastsprekers Helen Burns en Astrid Feddes.

Helen Burns

Helen is samen met haar man John een expert op het gebied van relaties, waarmee ze al veel mensen over de hele wereld hebben geholpen. Dat deden ze onder andere door de TV-talkshow Pure Sex en Relationships en het programma Family Success. John en Helen hebben samen de Relate Church in Canada opgericht, waar ze nog steeds actief betrokken zijn als pastors. Helen is ruim 46 jaar getrouwd met John, moeder van drie dochters en oma van acht kleinkinderen.

Astrid Feddes

Astrid is  een inspirerende spreker en trainer met een hart voor vrouwen. Het is haar verlangen dat elke vrouw beseft hoe uniek en waardevol ze is, zodat ze invloed en transformatie kan brengen in de wereld om haar heen. Om vrouwen daarin aan te moedigen heeft ze de vrouwenbediening Destined to Reign opgericht. In 2018 verscheen haar boek  Welkom aan boord, over hoe je bent geroepen om samen met Jezus te regeren en verandering te brengen in je directe omgeving.

Astrid  is getrouwd met Jaap en samen hebben ze twee dochters en een zoon. Astrid heeft in Zweden, China en Canada gewoond en woont nu in Nederland.

PROGRAMMA

Vrijdag 30 september 20.00 uur - 22.00 uur

20.00 uur SESSIE 1

Zaterdag 1 oktober 10.00 - 21.00 uur

10.00 uur SESSIE 2

12.00 uur LUNCH BREAK

14.00 uur SESSIE 3

16.00 uur AFTERNOON BREAK

19.00 uur SESSIE 4

Diamonds Conference wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier is geen horeca-gelegenheid, maar op zaterdag rond etenstijd is er voldoende tijd om naar het centrum van Barneveld te gaan om daar een hapje te eten. Ook is er in de foyer gelegenheid om je zelf meegebrachte eten te gebruiken en te connecten met elkaar.

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, waar dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we elkaar aanmoedigen en inspireren. Waar we bidden, aanbidden en vieren dat Jezus leeft en leven geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft.

Jouw waarde en Gods bestemming op je leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen - dat is de missie van Diamonds.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Is er kinderopvang aanwezig?

Nee, er is geen kinderopvang aanwezig. Wel is er een aparte ‘Mothers Room’ beschikbaar voor moeders met baby’s, waar je borstvoeding kunt geven en kunt kolven. In deze ruimte kun je via een scherm de Conference blijven volgen.

2. Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Er zijn genoeg gratis parkeerplekken bij de Midden Nederland Hallen. 

3. Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, inchecken kan met een digitaal ticket. Mocht je die kwijt zijn, kunnen we altijd met jouw naam je ticket achterhalen.

4. Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, mail naar Diamonds@doorbrekers.nl om de naam op je ticket te wijzigen. 

5. Ik heb nog andere vragen, waar kan ik die kwijt?

Heb je vragen, stuur dan een mail naar Diamonds@doorbrekers.nl.

Vanaf € 17,50