Diamonds Conference 2022

Diamonds Conference 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 17,50

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Diamonds is voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Ontdek wie God voor jou wil zijn, wat er in jou zit en deel het uit!

Over dit evenement

De jaarlijkse Diamonds Conference voor vrouwen, gehost door oprichter en spreker Ilona Paauwe is intussen een begrip in christelijk Nederland. Net als andere jaren bruist deze Conferentie van creativiteit, gezelligheid, inspiratie en goede input. Met het thema 'Gracious' zul je geïnspireerd worden over Gods genade voor jou en hoe Hij dat door jou heen kan uitdelen aan anderen.

SPREKERS

Deze Diamonds Conference zal Ilona, als host en spreker, het podium delen met meerdere inspirerende vrouwen waaronder gastspreker Helen Burns.

Helen Burns

Helen is samen met haar man John een expert op het gebied van relaties, waarmee ze al veel mensen over de hele wereld hebben geholpen. Dat deden ze onder andere door de TV-talkshow 'Pure Sex en Relaties' en het programma 'Familie Succes', die internationaal bekend is. Samen hebben ze de Relate Church in Canada opgericht, waar ze nog steeds actief betrokken zijn als pastors. Helen is meer dan 30 jaar getrouwd met John, moeder van drie dochters en oma van vijf kleinkinderen.

PROGRAMMA

Vrijdag 30 september 20.00 uur - 22.00 uur

20.00 uur SESSIE 1

Zaterdag 1 oktober 10.00 - 21.00 uur

10.00 uur SESSIE 2

12.00 uur LUNCH BREAK

14.00 uur SESSIE 3

16.00 uur AFTERNOON BREAK

19.00 uur SESSIE 4

De Diamonds Conference wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier is geen horeca-gelegenheid, maar op zaterdag rond etenstijd is er voldoende tijd om naar het centrum van Barneveld te gaan om daar een hapje te eten. Ook is er in de foyer gelegenheid om je zelf meegebrachte eten te gebruiken en te connecten met elkaar.

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, waar dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we elkaar aanmoedigen en inspireren. Waar we bidden, aanbidden en vieren dat Jezus leeft en leven geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft.

Jouw waarde en Gods bestemming op je leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen - dat is de missie van Diamonds.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Is er kinderopvang aanwezig?

Nee, er is geen kinderopvang aanwezig. Wel is er een aparte ‘Mothers Room’ beschikbaar voor moeders met baby’s, waar je borstvoeding kunt geven en kunt kolven. In deze ruimte kun je via een scherm de Conference blijven volgen.

2. Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Er zijn genoeg gratis parkeerplekken bij de Midden Nederland Hallen. 

3. Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, inchecken kan met een digitaal ticket. Mocht je die kwijt zijn, kunnen we altijd met jouw naam je ticket achterhalen.

4. Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, mail naar Diamonds@doorbrekers.nl om de naam op je ticket te wijzigen. 

5. Ik heb nog andere vragen, waar kan ik die kwijt?

Heb je vragen, stuur dan een mail naar Diamonds@doorbrekers.nl.

Delen met vrienden