Diamonds Conference 2023

Venster Acties

Diamonds Conference 2023

Diamonds is voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Ontdek wie God voor jou wil zijn, wat Hij in je heeft gelegd en deel het uit!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771 ED Barneveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 dag 1 uur
  • eTicket voor mobiel

- BREATHE -

Ademhalen is iets wat je continu doet, zonder dat je erbij nadenkt. Het gaat automatisch. Maar zonder adem kun je niet leven. Toen God de mens schiep, blies Hij Zijn adem in hem en hij kwam tot leven. Zolang we ademen, is er leven in ons. Daarmee stelt God ons in staat om uit te ademen wat Hij ons heeft gegeven: Zijn adem, Zijn leven!

We zien al uit naar Diamonds Conference van 2023: Breathe! Een plek om adem te halen. Een plek waar we als vrouwen samenkomen om elkaar aan te moedigen in de plek die God ons heeft gegeven. Om met elkaar te genieten van gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Om Jezus te ontmoeten en Zijn woorden van liefde, genade, hoop en leven te horen. We geloven dat je daarna met frisse adem naar buiten loopt en leven zult brengen in je omgeving! 🙂

SPREKERS

Ilona Paauwe

Ilona is oprichter en host van de Diamonds Conference. Ze heeft een passie om vrouwen in de volle vrijheid te zien komen in hun relatie met God. Vanuit haar liefde voor zowel Gods waarheid als Zijn genade weet ze Zijn hart op een krachtige, liefdevolle en authentieke manier over te brengen. Ilona weet wat het is om Gods roeping voor je leven te ervaren en daarin de stem van God te volgen. Vanuit deze ervaring wil ze andere vrouwen aanmoedigen om ook in te stappen in het plan dat God voor hen heeft. Ilona is ruim 33 jaar getrouwd met Peter en samen hebben ze vier kinderen en twee kleinkinderen.

Lisa Bevere

Lisa is internationaal een veelgevraagde spreker en auteur van o.a. Without Rival, God Mothers, Girls with Swords, Lioness Arising, Strong en haar nieuwste devotional Fiercely Loved. Lisa weet als geen ander vrouwen in hun kracht te zetten door Gods waarheden op een praktische manier te verbinden aan alledaagse onderwerpen. Vanuit een bewogen hart voor onrecht is Lisa een voorvechter voor verandering, waarbij ze anderen uitdaagt om een oplossing te bieden voor problemen dichtbij en ver weg. Dat doet ze onder andere via Messenger International, een organisatie die ze samen met haar man John heeft opgericht, om mensen te helpen compromisloze volgelingen van Jezus te worden, die hun omgeving transformeren. Messenger International heeft bijna 50 miljoen resources weggegeven in 116 verschillende talen. Lisa is moeder van vier zoons en oma van vier kleinkinderen.

PROGRAMMA

Vrijdag 29 september 20.00 uur - 22.00 uur

Zaterdag 30 september 10.00 - 21.00 uur

Diamonds Conference wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier is geen horeca-gelegenheid, maar op zaterdag rond etenstijd is er voldoende tijd om naar het centrum van Barneveld te gaan om daar een hapje te eten. Ook is er in de foyer gelegenheid om je zelf meegebrachte eten te gebruiken en te connecten met elkaar.

DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, waar dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we elkaar aanmoedigen en inspireren. Waar we bidden, aanbidden en vieren dat Jezus leeft en leven geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en de plek in te nemen die God ons als vrouwen geeft.

Jouw waarde en Gods bestemming op je leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen - dat is de missie van Diamonds.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Is er kinderopvang aanwezig?

Nee, er is geen kinderopvang aanwezig. Wel is er een aparte ‘Mothers Room’ beschikbaar voor moeders met baby’s, waar je borstvoeding kunt geven en kunt kolven. In deze ruimte kun je via een scherm de Conference blijven volgen.

2. Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Er zijn genoeg gratis parkeerplekken bij de Midden Nederland Hallen. 

3. Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, inchecken kan met een digitaal ticket. Mocht je die kwijt zijn, kunnen we altijd met jouw naam je ticket achterhalen.

4. Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, mail naar Diamonds@doorbrekers.nl om de naam op je ticket te wijzigen. 

5. Ik heb nog andere vragen, waar kan ik die kwijt?

Heb je vragen, stuur dan een mail naar Diamonds@doorbrekers.nl.