Diamonds Night

Venster Acties

Diamonds Night

Diamonds Night 25 juni 2023

Door DoorBrekers

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op zo. 25 jun. 2023 19:00 CEST

Locatie

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771 ED Barneveld Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Diamonds Night is een avond speciaal voor vrouwen: vol fun, gezelligheid, worship en inspirerende input. Een plek waar we als vrouwen worden aangemoedigd in de kracht die God in ons heeft gelegd.

SPREKER

Deze avond zal Diamonds-oprichter, host en spreker Ilona Paauwe ons inspireren en aanmoedigen om ons leven te leven vanuit de volle potentie die God in ons heeft gelegd. Ilona heeft een passie om vrouwen in de volle vrijheid te zien komen in hun relatie met Jezus. Vanuit haar liefde voor zowel Gods waarheid als Zijn genade weet ze Zijn hart op een krachtige, liefdevolle en authentieke manier over te brengen. Ilona weet wat het is om Gods roeping voor je leven te ervaren en daarin Zijn stem te volgen. Het is haar verlangen dat ook jij instapt in het plan dat God voor je heeft, door Zijn liefde te ontvangen en die uit te delen aan anderen.

Deze Diamonds Night sluiten we, net als altijd, af met een gezellige afterparty met hapjes en drankjes.

WELKOM

Iedere vrouw is welkom, dus kom en beleef Diamonds Night samen met je vriendinnen, collega's of zussen. Ken je (nog) niemand, dan helpt ons team je graag connecten met andere vrouwen. Reserveer nu je gratis Diamonds Night ticket(s) via de registratiebutton.

OVER DIAMONDS

Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden met als doel om jouw waarde en Gods bestemming op je leven te ontdekken, in die kracht te gaan staan en dat door te geven aan anderen. Dat is de missie van Diamonds. Diamonds is een initiatief van Ilona Paauwe, senior pastor van DoorBrekers.

Over de organisator

Georganiseerd door
DoorBrekers

DoorBrekers is een moderne kerk waar iedereen welkom is. Naast wekelijkse diensten in de DoorBrekers locaties Amsterdam, Drechtsteden, Midden Nederland, Zeeland en Zwolle zijn er tientallen Connects verspreid door Nederland, waar je welkom bent in een kleinere en persoonlijkere setting. Voor kinderen is er SuperKids, een toffe kinderkerk op elke locatie en via SuperKids Online.

Kijk voor meer info op DoorBrekers.nl of op het DoorBrekers YouTube-kanaal.