€ 31,52

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140

3768 MC Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zijn najaars-clubtour ‘Golven’ met live band is voorbij en de lovende recensies stroomden binnen. De show in Hedon werd vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal en Paradiso Noord/Tolhuistuin was uitverkocht. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, gaat hij met een aantal shows de theaters in.

September 2016 kwam zijn vijfde album ‘Golven’ uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. Deze is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de buma nl award ‘Beste Single Pop’ en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., (met o.a. Wudstik en Jiggy Djé) maar sinds hij in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa uitbracht is hij een gevestigde naam. Met zijn tweede, Mayonaise Voor De Ziel uit 2008, liet hij horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn.

Samen met Ali B had Diggy Dex de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.

Diggy Dex was in november 2016 te zien in het tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Aan deze aflevering werkten ook Boudewijn de Groot en Herman van Veen mee. De afgelopen tijd was Diggy Dex vaker te zien op tv bij onder andere ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘NOS Sportgala’.


Aan het einde van 2016 bracht hij samen met Guus Meeuwis de single ‘Tabee’ uit speciaal voor ‘Groots met een zachte G’ in de Ziggo Dome, waar hij ook als gastartiest bij was.

Op 17 april 2017 had de Nederlandse rapper een show in Koninklijk Theater Carré. Hij stond er niet alleen met zijn live band maar ook met diverse gastartiesten zoals: Eva de Roovere, JW Roy, Stef Bos en Paul de Munnik.

Diggy Dex heeft ook acte de présence gegeven bij ‘Vrienden van Amstel Live’, eind januari 2017.

Kortom, Diggy Dex is klaar voor deze theatertour.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140

3768 MC Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen