Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Digital Wednesday - Digital & AR en VR

Digital Wednesday

Woensdag 28 februari 2018 van 18:30 tot 22:00 (CET)

Digital Wednesday - Digital & AR en VR

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Ticket, incl. 1 consumptiebon
Dit zijn de reguliere tickets voor Digital Wednesday bezoekers
37 Tickets 28 feb. 2018 Gratis  

Deel Digital Wednesday - Digital & AR en VR

Evenementgegevens

Digital & Augmented en Virtual Reality

De realiteit is allang niet meer begrensd tot dat wat we waarnemen als we om ons heen kijken. Met de technologie van nu (en de toekomst) is de wereld om ons heen en in onze devices rijker dan ooit tevoren. Je kunt de fysieke wereld verrijken of je onderdompelen in een totaal andere wereld. Augmented Reality en Virtual Reality geven ons niet alleen een andere blik op de realiteit, maar ook talloze mogelijkheden om onze organisaties of producten en diensten te vermarkten. In deze editie laten onderstaande drie sprekers zien hoe zij dat doen.

 

Spreker 1: De functionele kant van Augmented Reality (Jos Westerkamp)
Jos is marketing manager bij twnkls, wat gespecialiseerd is in Augmented Reality. Zij laten zien dat er een duidelijke functionele kant aan AR zit, met grote voordelen. In supermarkten én in de zware maakindustrie bijvoorbeeld. En dat is opgevallen, want twnkls is door professor Michael Porter als AR-voortrekker genoemd in de Harvard Business Review. Jos zal onder andere vertellen over de app Ikea Place, waardoor klanten/bezoekers van Ikea beter kunnen zien of en hoe een meubel in hun woning past.

 

Spreker 2: Een nieuwe manier van beleven via Augmented Reality (Fleur Stiels)
Fleur is concept designer van het Eindhovense bureau Dutch Rose Media. Zij laten de grote mogelijkheden zien van hun specialisme AR zien, waarbij experience centraal staat. ‘Immersive experience’ werkt erg goed in de vrijetijdssector, waar veel mensen gebruikmaken van hun mobiele telefoon. Face filters, hologrammen, image recognition en location-based storytelling voor ‘een verhaal wat je beleeft’. Fleur vertelt erover en deelt haar ervaringen van projecten voor o.a. Prehistorisch dorp, Pathé bioscoop en de Effenaar.

 

Spreker 3: Augmented Reality binnen handbereik (Stephan van den Brink)

Stephan vertelt over het bijzondere verhaal van zijn bedrijf, Manus VR. Hun high end data-handschoen zorgt ervoor dat je handen in real-time kunnen interacteren in virtual reality. Hiermee hebben zij een brug geslagen tussen de fysieke en de virtuele wereld. Dit is niet onopgemerkt gebleven: zo gebruiken bijvoorbeeld NASA astronauten de Manus VR handschoen om te trainen voor het International Space Station. Stephan zal in zijn verhaal ingaan op de mogelijkheden voor een brede range aan industrieën, niet alleen voor de NASA of de veeleisende gamer.


Er zijn maar 200 kaarten, meld je snel aan!
Geen plek meer? Schrijf je in voor de wachtlijst! Na het inhoudelijke deel organiseren wij een gezellige borrel met een gratis drankje.

 

Programma 

18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: start programma
20.30 - 22.00 uur: borrel, napraten en netwerken

Mis het niet & reserveer snel je ticket.
Tot woensdag 28 februari!

 

Heb je vragen over Digital Wednesday - Digital & AR en VR? Neem contact op met Digital Wednesday
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Igluu
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven
Nederland

Woensdag 28 februari 2018 van 18:30 tot 22:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Digital Wednesday

"We willen de kwaliteit van digitale kennis verhogen en het persoonlijke netwerk van digital marketing professionals in regio Brainport vergroten."

 

Eindhoven is een grote bron van innovatie en digital business is de toekomst, deze twee dingen brengen we bij elkaar voor digital marketingprofessionals. Voor digital Informatie, Inspiratie en innovatie.

 

Vanaf januari 2017 organiseren we elke laatste woensdag van de maand hét moment om kennis te delen, kennis te updaten, te netwerken en ideeën op te doen voor je werk of merk. Waarbij wij je filter zijn voor dat wat relevant, interessant, inspirerend, innovatief en van hoge kwaliteit is. Meet your personal filter. DIGITAL WEDNESDAY: je maandelijkse dosis digital.

 

Digital Wednesday wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Sponsors

OpenWebCast.nl
IGLUU Eindhoven - Werken, vergaderen en evenementen organiseren
Neem contact op met ons

 

Founding partners

Lubbers De Jong
Philips Lighting
Valtech
Bavaria
Greenhouse Group
Engagement Factory

 

Met speciale dank aan:

Flavory ink, MedialoogMetMaartjeOnedaycompanyRaoul Hollants Photography, Maartje Claassen-Eradus, Jolante van Hemert, Frenny Joosen

  Contact opnemen met de organisator
Digital Wednesday - Digital & AR en VR
Evenementen in Eindhoven Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.