Gratis

DoorBrekers Christmas Giveaway - Zwolle

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landstede

2 Dokterspad

8025 AW Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een kerstpakket voor jou als mantelzorger!

Over dit evenement

DoorBrekers is een snelgroeiende kerk met locaties in Zwolle, Alblasserdam, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld en Goes. Sinds enkele jaren organiseert DoorBrekers een kerstpakkettenactie, waarbij we mensen extra in het zonnetje willen zetten. Dit jaar wil DoorBrekers, net als vorig jaar, mantelzorgers uit de gemeente Zwolle graag waarderen voor hun geweldige inzet door een kerstpakket aan te bieden t.w.v. €25. Ben jij mantelzorger in de regio Zwolle en heb je interesse om een (gratis) kerstpakket te ontvangen, bestel dan hierboven een (gratis) ticket. Wees er snel bij, want er zijn 120 pakketten beschikbaar.

Met je ticket kun je een kerstpakket ophalen in Landstede, Dokterspad 2 in Zwolle op zondag 15 december tussen 13:00-15:00 uur.

Kerstpakketten worden niet bezorgd en kunnen niet op andere momenten of op andere locaties opgehaald worden. Meld je dus alleen aan voor een kerstpakket als je in de gelegenheid bent om je pakket op te halen op bovengenoemde plaats en tijd. 1 kerstpakket per persoon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landstede

2 Dokterspad

8025 AW Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen