Gratis

DoorBrekers LEAD - 12 september 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
LEAD. is deze keer op zondagavond. Boek hier je ticket om er live bij te zijn in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Over dit evenement

DoorBrekers LEAD - ReBuild

Zondag 12 september 2020

Met Ps. Seow How en Peter & Ilona Paauwe

DoorBrekers LEAD is er om je te inspireren en tools te geven om jouw leiderschap en de positieve invloed in jouw persoonlijke leven, je relaties, je werk en je business te versterken.

Als DoorBrekers geloven we dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld. Daarom investeren we bewust in mensen om te helpen groeien in leiderschap en samen te bouwen aan de cultuur van de kerk in Nederland.

Meer informatie vind je op www.DoorBrekers.nl/LEAD

SPREKERS

Naast Peter & Ilona Paauwe, senior pastors van DoorBrekers, en mensen van het DoorBrekers Team, is deze keer ps. Seow How te gast bij DoorBrekers LEAD.

Ps. Seow How is samen met zijn vrouw Lia oprichter en senior pastor van de Heart of God Church in Singapore. Ps. Seow How is een autoriteit op het gebied van leiderschap en het bouwen en organiseren van de kerk.

PRAKTISCHE INFO

LEAD is op zondagavond 12 september van 19.00-21.00 uur. Wil jij er live bij zijn, dan kan dat! Reserveer hier je gratis ticket(s) per huishouden. Het is ook mogelijk om LEAD online mee te maken via YouTube.


		Afbeelding van DoorBrekers LEAD - 12 september 2021

ALGEMENE VOORWAARDEN

Als je live bij LEAD bent, gelden onderstaande algemene voorwaarden. Wanneer je een ticket boekt, geef je aan dat je deze voorwaarden gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

  • Je reserveert alleen tickets voor personen uit hetzelfde huishouden. Daarbij zijn tickets persoonsgebonden die niet met anderen geruild kunnen worden.
  • Je hebt de gezondheidscheck gelezen en kunt alle vragen met 'nee' beantwoorden. Als dit verandert, kom je niet naar LEAD.
  • Je volgt de richtlijnen op zoals die gelden en worden aangegeven bij LEAD.
  • Je begrijpt dat tijdens LEAD foto- en video-opnames worden gemaakt voor PR-doeleinden, waarbij je als bezoeker herkenbaar in beeld kunt komen. Wil je dat niet, laat het ons weten door van tevoren een e-mail te sturen naar info@doorbrekers.nl.
  • Je gaat akkoord met de verwerking van je gegevens volgens het DoorBrekers privacystatement.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is er parkeergelegenheid?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Midden Nederland Hallen.

Is er vertaling mogelijk? / Is translation available?

Sommige sessies zijn Nederlandstalig, sommige zijn Engelstalig. De Engelstalige sessies worden vertaald. Voor vertaling van Nederlands naar Engels is live vertaling beschikbaar via gratis te lenen headsets. Je kunt er één reserveren bij je ticketregistratie.

Some sessions are in Dutch, some are in English. The English sessions will be translated into Dutch. For translation from Dutch into English live translation is available through free headsets. Please let us know during ticket registration if you would like to use a translation headset.

Neem voor andere vragen of meer informatie contact op met DoorBrekers Office via info@doorbrekers.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator DoorBrekers

Organisator van DoorBrekers LEAD - 12 september 2021

Als DoorBrekers komen we samen op verschillende plekken in Nederland, waar iedereen welkom is. Naast diensten in de DoorBrekers locaties Amersfoort, Amsterdam, Alblasserdam, Barneveld, Goes en Zwolle zijn er tientallen Kerk@Homes en Connects verspreid door Nederland, waar je welkom bent in een kleinere en persoonlijkere setting. Ook voor kinderen zijn er inspirerende programma's, waaronder SuperKids Online.

Kijk voor meer info op DoorBrekers.nl.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen