€ 7,50

Dutch Digital Nomads meetup #5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Karibu Café

330 Oudenoord

3513 EX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dutch Digital Nomads meetup #5 is een feit! Maandag 23 december kun je andere nomaden, ondernemers en geïnteresseerden leren kennen in Karibu Café in Utrecht. Een gezellige, grote én Instaproof locatie om te werken, dus trek je leukste outfit aan om wat nieuwe foto's van jezelf te maken.

Karibu Cafe is iedere dag geopend. Op maandag is het bovendien Meditation Monday. Van 7.30 tot 8.30 uur kun je meedoen. Wel vroeg opstaan dus, maar je begint op een relaxte manier aan de werkweek.

Zelf ben ik ook bij de meetup aanwezig. Na bijna 5 jaar op deze manier te leven en te werken kan ik jullie hopelijk van tips voorzien en vragen beantwoorden. Kom dus vooral met vragen, ook als je (nog) niet locatie-onafhankelijk werkt. Daarnaast is er genoeg tijd om te lunchen, netwerken en elkaar te leren kennen. Een goed moment om misschien te sparren over nieuwe ideeën en samenwerkingen? Er is ook WiFi aanwezig, dus vergeet jouw laptop niet als je wilt co-worken!

Meedoen kost €7,50 euro. Dit is inclusief het eerste drankje en de workshop. Bij de vorige meetups merkte ik dat het lastig is om bij een gratis evenement te peilen wie er willen komen. Op deze manier heb ik een beter overzicht om te zien wie er bij willen zijn.

GRATIS MINI-WORKSHOP LOCATIE-ONAFHANKELIJK WERKEN / WERKEN ALS DIGITAL NOMAD!

Om 10.30 uur geef ik (Jessica) een mini-workshop van 1 uur over locatie-onafhankelijk werken. De focus ligt op hoe je start als digital nomad en het creëren van rust tijdens het werken vanuit het buitenland. Die balans is namelijk ontzettend belangrijk, anders raak je in no time overspannen door al die prikkels en de drukte. Tips dus voor mensen die (nog) willen beginnen, maar ook voor mensen die al ervaring hebben met de levensstijl als digital nomad.

Je bent vanaf 10.00 uur welkom bij de meetup (Karibu is al eerder open, dus je kunt zelfs eerder komen). Je kunt om 10.30 uur aanschuiven bij de workshop, maar je mag natuurlijk ook tijdens/na de lunch komen. Als je mee wilt doen met de Meditation Monday moet je je aanmelden via de website van Karibu (daar heeft Dutch Digital Nomads verder niets mee te maken). Wie weet tot 23 december in Utrecht!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Karibu Café

330 Oudenoord

3513 EX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen