Duurzaam Ondernemen Event

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

De Basiliek

56 Wiltonstraat

3905 Veenendaal

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Duurzaamheid Ondernemen Event 2016 – wij maken duurzaamheid werkend

Een bezoeker van Duurzaam Ondernemen Event 2016 komt aan het eind van de dag geïnspireerd naar buiten en weet wat zij of hij de volgende dag als eerste gaat doen aan of voor duurzaamheid. De bezoeker heeft door bevlogen sprekers een idee gekregen van de urgentie van duurzaamheid en weet ook dat het meer is dan alleen energie besparen. Zij of hij weet nu waar de kansen liggen om verantwoordelijker te ondernemen en wie daar bij van dienst kunnen zijn.

Op de beurs heeft de bezoeker een beeld gekregen van de duurzame producten en diensten die in eigen omgeving (ook MVO) worden aangeboden. In een ontspannen setting was er veel ruimte om met collega-ondernemers van gedachten te wisselen en kon er kennis en voorbeelden gedeeld worden.

Wellicht is er zelfs een match gemaakt tussen de ondernemer en een student die als stage/afstudeeropdracht met een project bij haar/zijn bedrijf aan de slag kan.

Al het nieuws omtrent DOE wordt als eerst geplaatst op onze Facebook-pagina. Die is te vinden op:

http://www.facebook.com/duurzaamondernemenevent/  

Vergeet natuurlijk niet te liken! 

Programma DOE 2016:

12.30 - 13.30 Inloop, lunch & bezoek beursvloer

U bent van harte welkom om 12:30. De beursvloer is gelijk geopend, alwaar u met andere bezoekers en standhouders kunt lunchen. U kunt alvast een kijkje nemen bij de aanwezige stands. 

13.30 - 13.35 Opening door Rob Stoffer

Rob Stoffer, voorzitter van de organisatorische werkgroep, zal de aftrap van het evenement verzorgen. Na de aftrap volgt het plenaire gedeelte. 

13.35 - 13.50 Paneldiscussie met dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk

Mari Carmen Oudendijk, presentatrice van diverse televisieprogramma's, zal het plenaire gedeelte in goede banen leiden. Dit gedeelte zal beginnen met een pittige paneldiscussie. Diverse mensen zullen uitgenodigd worden om deel te nemen aan deze discussie. Bovendien kunt ú ook deelnemen!

14.00 - 14.45 Gastspreker Anne-Marie Rakhorst 

Vervolgens zal Anne-Marie Rakhorst het woord voeren. Niet voor niets staat Anne-Marie in de top 10 van de 'Duurzaam Top 100' van Trouw. Dit heeft allemaal te maken haar visie: Anne-Marie is altijd bezig om een gedragsverandering te realiseren, ten behoeve van duurzaamheid. Op het evenement zal ze laten zien wat duurzaamheid voor u kan betekenen. 

14.45 - 14.55 Vragenronde

Na de presentatie van Anne-Marie zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. 

15.00 - 15.45 Gastspreker Arash Aazami 

Naast Anne-Marie zijn we erg blij om Arash Aazami te mogen verwelkomen op het evenement. Arash droomt van een duurzame samenleving, waarin iedereen 'het pand van 0 bewandeld'. Kortweg gezegd houdt dit in dat Arash bedrijven wil stimuleren om hun eigen energie op te wekken & niet meer afhankelijk te zijn van schommelende energieprijzen. 

15.45 - 15.55 Vragenronde

Na de presentatie van Arash Aazami zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. 

15.55 - 16.00 Afsluiting inhoudelijk programma

Een korte afsluiting van het plenaire gedeelte zal volgen. 

16.00 - 18.00 bezoek beursvloer en netwerkborrel

Na het plenaire gedeelte is er wederom alle gelegenheid om de beursvloer te bezoeken onder het genot van een hapje en een drankje. Alle gelegenheid om uw netwerk uit te breiden of om inspiratie tot nieuwe ideeën op te doen. 

Wij zien u graag op 3 november op hét Duurzaam Ondernemen Event. 


Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

De Basiliek

56 Wiltonstraat

3905 Veenendaal

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen