EcoNIDRA yoga: voor diepe ontspanning

Venster Acties

Meerdere data

EcoNIDRA yoga: voor diepe ontspanning

Ervaar de diepe ontspanning van EcoNIDRA yoga waarin je op reis gaat via je zintuigen, je lichaam en geluiden uit de natuur.

Door Linde ten Broek, Back2nature

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 5 apr. 2022 10:00 - ma. 1 jan. 2024 12:30 PDT

Locatie

Online

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

In een EcoNIDRA yoga sessie van ca 50 minuten neem ik je via mijn stem mee op reis. Tijdens de yogales lig je in een comfortabele positie op je rug en luister je naar de meditatie. Het is een journey waarin je op een heel diep niveau ontspant en na de les voel je je helderder, meer ontspannen en heb je contact met je ware natuur. In de hectiek van alle dag vergeten we vaak dat een moment voor onszelf zo nodig is. Met een EcoNIDRA yoga sessie geef je jezelf die tijd. En een groot cadeau. EcoNIDRA is een blend van Yoga Nidra en Forest bathing. Contact met de natuur, en jouw ware natuur. Ervaar EcoNIDRA, je bent elke week van harte welkom. Iedere keer zal je ervaring weer anders zijn, omdat jij iedere keer anders bent. Ik hoop je snel te ontmoeten via zoom! XXX Linde

***EcoNIDRA yoga: the art of non doing ***

Over de organisator

Georganiseerd door
Linde ten Broek, Back2nature

Linde ten Broek is Shinrin yoku gids, EcoNIDRA yogadocent en schrijver. Ze leert leiders hoe ze een bezield leven kunnen leiden door meer te rusten en de natuur in te gaan. Een leven waarin geluk en bezieling plek hebben. Met Soulstories vertelt ze verhalen voor bijzondere momenten en leert ze hoe je je verhaal vanuit je hart kunt vertellen.