€ 13,03

Ecstatic Dance @ Centrum Pacha Mama, Lekkum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum Pacha Mama

Mearsterpaed 8

9081 AK Lekkum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom bij Ecstatic Dance, voor de eerste keer in Pacha Mama.

Ecstatic dance is de dans van vrijheid. Je danst helemaal als jezelf, omdat dat kan.

Eindelijk is er ruimte om lekker jezelf te zijn, helemaal los te gaan, en dat helemaal natural high.
Een waarschuwing, zodra je dit ervaren hebt, kun je verslaafd raken!. Dan wil je nog dieper gaan, en nog meer gaan genieten van de reis die je al dansend maakt op muziek die je hart en ziel helpt te openen, en je hele Spirit ruimte geeft om in heelheid deel te nemen.

Als faciliterende is DJ is Maurice gedreven om een Sacred space neer te zetten waar transformatie plaatsvind.
Een ruimte waar we communiceren in de dans, dus geheel zonder woorden nemen we deel in deze ruimte (ook alle telefoons gaan uit). En we verbinden ons met de aarde door met blote voeten te dansen. Zodat we de muziek helemaal in ons op kunnen nemen.
De muziek neemt je mee op een sjamanistische reis, door werelddelen, stijlen, ritmes en kleuren die vanuit onvoorspelbaarheid de verbeelding doen aanspreken en helpen het hart te openen. Van niets zijn, naar geboorte, naar jeugd en volwassenheid, ouderdom tot de dood, en weer herboren als een nieuwe zelf die de wereld helemaal aan kan. Dat is het uitgangspunt. Het vieren van het leven, van alles wat je hebt meegemaakt en het doorgronden van alles wat je in de weg staat om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Volledig in de symfonie van het geheel, het bestaan van de natuur.

Je kunt tijdens het dansen, contact maken met andere dansers in verbinding experimenteren hoe je gevoelens veranderen, of helemaal bij jezelf blijven.

Iedereen is welkom.

19:30 - 20:00 Opening ceremony en warm-up
20:00-22:00 Ecstatic Dance journey
22:00 - 22:30 Closing ceremony

Note: Gelieve geen parfum te dragen. Als je liever niet met iemand danst of een dans wilt beëindigen, bedank dan door je handen in gebedshouding naar je hart te brengen als blijk van erkenning. Als je met iemand wilt dansen, gebruik dan tact: staat de ander ervoor open?
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum Pacha Mama

Mearsterpaed 8

9081 AK Lekkum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen