€ 11,20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rhododendronlaan 7

7 Rhododendronlaan

7587 NL De Lutte

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ademloos luisteren naar een van de beste vertelsters uit het boekenvak! Het kan op zondag 14 april!

Over dit evenement

Op deze zondagmiddag organiseren hotel De Wilmersberg, Boekhandel Broekhuis en de Bibliotheek Oldenzaal de lezing van Griet Op de Beeck op de prachtige locatie Landgoed de Wilmersberg.

Griet Op de Beeck debuteerde met Vele hemels boven de zevende, een kleine twee jaar later volgde Kom hier dat ik u kus, twee romans die veel bijval oogstten. Haar derde boek, Gij nu, is de best verkochte verhalenbundel in de lage landen. Het beste wat we hebben verscheen in september 2017; het is het eerste deel van een trilogie.

In 2018 viel haar de eer te beurt om het boekenweekgeschenk te schrijven, als zesde Belgische schrijver ooit.

Griet Op de Beeck schrijft over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over het belang van spijt hebben. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over machteloosheid en jezelf durven redden. Over evolutie versus stagneren. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.

inhoud

Verwacht geen academische lezing over haar eigen oeuvre; Griet Op de Beeck wil geenszins haar lezers onderschatten, laat staan uit gaan leggen hoe haar werk dient te worden gelezen. Ze vertelt aan de hand van drie fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema's van haar boeken. Na afloop zal Griet Op de Beeck signeren en is er tijd en ruimte om over de lezing na te praten.

De lezing start om 14.30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren, kaartjes kosten 10,00 per stuk incl. een kopje koffie of thee.

Entreekaarten zijn te koop of te reserveren bij Boekhandel Broekhuis en de Bibliotheek, ook telefonisch (0541 512516) of per mail

Locatie: Landgoed De Wilmersberg, 7587 NL, De Lutte.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rhododendronlaan 7

7 Rhododendronlaan

7587 NL De Lutte

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen