Effectief contact maken met je klant

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Horaplantsoen 20

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Effectief contact maken met je klant

Over dit evenement

Techneuten denken graag in oplossingen, waardoor het soms lastig is de vraag van de klant duidelijk te krijgen, en te snel voorbij wordt gegaan aan ‘de vraag achter de vraag’. Een oplossing in de vorm van een begroting, advies of tekening is voor de klant vaak niet eenvoudig te begrijpen. Met als gevolg een stroeve start en dito verloop van het bouwproces.

Effectief communiceren gaat over luisteren met volle aandacht, samenvatten en doorvragen. Over waarnemen van lichaamstaal en daarop anticiperen. Zodat jij en jouw klant elkaar beter begrijpen en tot een goede samenwerking komen.

Over de spreker

In mediation is goed waarnemen, luisteren, samenvatten en doorvragen essentieel om de angel uit het conflict te kunnen halen, weerstanden bespreekbaar te maken en partijen weer met elkaar in gesprek te krijgen.

Toepassen van deze vaardigheden leiden ertoe dat mensen elkaar beter gaan verstaan. Daarom zijn deze vaardigheden voor elke professional die met mensen werkt waardevol. Helma Faber gebruikt haar inzichten en jarenlange ervaring om anderen hierin te trainen.

Helma is MfN Registermediator, trainer mediationvaardigheden en opleider van mediators en buurtbemiddelaars en werkt bij Faber Trainingen en Faber Mediation.

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ext btw en kosten.

Live bijeenkomst in Ede, Horaplantsoen 20. Er is plaats voor 15 personen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Horaplantsoen 20

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator DNA in de Bouw

Organisator van Effectief contact maken met je klant

Kennisnetwerk DNA in de Bouw wil duurzaam, gezond en energie-efficiënt bouwen, renoveren en onderhoud stimuleren en versnellen. De vereniging wil dat bereiken door bij te dragen aan integrale samenwerking van de regionale bouwkolom, om samen te komen tot een klimaat- en energieneutraal gebouwde leefomgeving die zijn waarde behoudt.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen