Uitverkocht

Familie-expert Els van Steijn: zo beïnvloedt jouw familiesysteem je leven n...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The College Hotel

Roelof Hartstraat 1

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ken je het prettige gevoel dat je vol in je kracht staat? Of word je geleefd en kom je hardnekkige patronen tegen in je privéleven en werk? Bijvoorbeeld dat je snel verantwoordelijkheid overneemt die niet van jou is, dat je het lastig vindt om relaties in stand te houden of dat je moeite hebt met autoriteit? Dit soort patronen zijn vaak terug te voeren op de onlosmakelijke verbinding met al jouw familieleden. Net als de natuur kent een familiesysteem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je nauwelijks bewust bent, maar die veel invloed op je leven uitoefenen.

Wegens groot succes herhalen we daarom de indrukwekkende lezing die familiesystemen expert Els van Steijn eerder dit jaar gaf voor Holistik Academy. In haar talk legt ze uit hoe je de systemische wetmatigheden voortaan voor je kunt laten werken.

Familiesystemen expert Els van Steijn: zo beïnvloedt jouw familiesysteem je dagelijks leven nu

Het gaat goed met je als je op je eigen plek binnen jouw familiesysteem staat. Want als je leert om op de juiste plek te staan in ‘de fontein’, vind je rust, laat je los wat niet van jou is en je ziet onder ogen wat wel van jou is. Hiermee stel je grenzen, blijf je in verbinding en neem je verantwoordelijkheid voor jouw leven. Je leert ‘ja' te zeggen al het goede en het minder goede wat er is, waarbij je je eigen primaire gevoelens gaat ervaren. Je zult merken dat je toegang krijgt tot een positieve spiraal waardoor de relatie met jezelf en je omgeving verbetert.

Dit neem je mee naar huis na de lezing van Els:

  • De onzichtbare natuurwetten die spelen in een familiesysteem ga je herkennen. Je gaat verbanden zien, die je daarvoor nog niet had opgemerkt.
  • Je weet wat jouw eigen unieke plek is.
  • Je krijgt concrete handvatten hoe je op jouw plek kunt komen te staan, mocht dat nog niet het geval zijn.
  • De vraag 'wat is van mij en wat is van de ander’ kun je toepassen op je eigen leven, zodat je kunt gaan loslaten.
  • Je leert onderscheid te maken tussen emoties die je helen en emoties die slecht voor je zijn.
  • Grote kans dat je met meer gemak tegen je ouders kunt zeggen: ‘ja, jullie zijn de enige juisten voor mij’.

Wanneer: Vrijdag 25 januari 2019
Waar: The College Hotel – Amsterdam
Ontvangst: tussen 18.00 en 19.00 uur met soep en salade
Lezing: 19.00 tot 21.30
Ticket: €45 – inclusief soep en salade

Over Els
Els van Steijn is coach, familie- & organisatieopsteller en schrijver van de bestseller De fontein, vind je plek. Voor haar clienten is de metafoor van ‘de fontein’ een eyeopener en het ontbrekende puzzelstukje dat nodig is om een volgende stap effectief te kunnen zetten. Els is gespecialiseerd in het systemisch perspectief. Ze heeft daarmee oog voor het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en toekomst. Ook gaat ze ervan uit dat als onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt worden, ze beter hanteerbaar worden. Kijk voor meer informatie op elsvansteijn.nl


Over Holistik
Holistik is het grootste online magazine voor de stijlvolle wereldverbeteraar. Het magazine is in het voorjaar van 2015 opgericht door Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986) en bereikt meer dan 240.000 unieke bezoekers per maand. Met Holistik geven Evelyn en Karlijn gehoor aan hun wens om van de wereld een mooiere plek te maken. Holistisch leven met respect voor mens, dier en natuur speelt hierbij een sleutelrol.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The College Hotel

Roelof Hartstraat 1

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen