Verkoop beëindigd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Sorry, de ticketverkoop is gesloten voor deze familiedag.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lieteberg

Stalkerweg z/n

3690 ZUTENDAAL

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Sorry, de ticketverkoop is gesloten voor deze familiedag.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Lieve leden, beste collega's

Omdat we onze weg in de wereld van de voetjes niet alleen afwandelen, nodigt BeVo u en uw familie graag uit op onze allereerste familiedag. Deze gaat door op 5 juni 2017 in het prachtige Zutendaal.

Blote Voetenpark

We verzamelen om 12u00 aan de cafetaria van Lieteberg en lunchen samen. Deze lunch wordt voorzien door ons, dus u hoeft daarvoor niets mee te brengen. Na de lunch vertrekken we samen om de natuur op blote voeten te verkennen en onszelf zo te verwennen met een natuurlijke voetreflexologie.

Al je zintuigen worden geprikkeld op een zorgvuldig samengesteld parcours. Hout, stenen, gras, water, koud, warm, nat en droog wisselen elkaar af tijdens een route van bijna 3 km lang. Voor de kinderen wordt een attestje voorzien dat ze deze tocht met succes hebben afgelegd. Het is daarom belangrijk dat je de namen van kinderen doorgeeft bij de inschrijving, zodat we dit attestje kunnen personaliseren. We zorgen ook voor een vrijwilliger die op een vaste plaats met plezier een foto neemt van u en/of uw gezin. De foto's worden op een later tijdstip online gezet, zodanig u deze van uzelf kunt zoeken en downloaden.

Iedereen doet deze tocht op zijn eigen tempo en degene die wensen, kunnen nadien ook eventueel nog een bezoekje brengen aan het insectenmuseum 'Entomopolis' of een bezoekje brengen aan de vlinderkoepel. Bij voldoende intresse, kunnen we deze extra aanbieden aan het kortingstarief zoals vermeld bij de tickets. Bij te weinig intresse, zal hiervoor de dag zelf een meerprijs(je) betaald moeten worden.

Graag tot dan

Lydie, Sonja en Tamara
Team BeVo
Nuttige info:

  • Breng een handdoek mee om je voeten af te drogen na de tocht
  • Indien je door het diepere water wil gaan, draag je best een korte broek of een broek die je tot boven de knie kan oprollen. Geen zorgen voor de personen die dit niet willen/kunnen, er is ook een pad voorzien waarbij je niet door het water moet.
  • Er mogen geen honden mee op het blotevoetenpad, viervoeters zijn enkel toegelaten op het terras
  • Het blotevoetenpad is ENKEL toegankelijk op blote voeten, de wandeling duurt +/- 1u30
  • Het blotevoetenpad is niet geschikt voor kinderwagens (kunnen aan het onthaal achter gelaten worden) of rolstoelen. Neem uw baby/peuter liever mee in een draagzak of een rugstoeltje
  • Er zijn lockers voor je schoenen (waarborg: € 1,00) Kosten voor het verlies van de sleutel: € 20,00
  • Entomopolis (insectenmuseum), vlinderkoepel en cafetaria zijn toegankelijk voor mindervaliden
  • Aan de ingang van het Bezoekerscentrum is een parkeerplaats voorzien voor mindervaliden, toegang via de Zuurbroekstraat 16 en aanmelden aan de slagboom, mindervalidenkaart leg je zichtbaar op het dashbord

Moet ik mijn ticket afgedrukt/digitaal meenemen?

Om een makkelijke en vlotte inschrijving te voorzien, wordt gevraagd om uw ticket ofwel uitgeprint ofwel digitaal mee te brengen. U kunt de app van Eventbrite gratis downloaden. Uw ticket zal daar digitaal op te vragen zijn.

Datum en tijd

Locatie

Lieteberg

Stalkerweg z/n

3690 ZUTENDAAL

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen