€ 0 – € 314,29

FCA minicollege "Wet ongewenste zeggenschap telecommunicatie"

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Down Under

1 Ravensewetering

3439 ZZ Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FCA is dit jaar begonnen met een serie minicollege's voor deelnemers en partners. Inmiddels zijn een aantal goedbezochte college's met diverse thema's gehouden, waaronder risico management, graaf/vergunning kosten en het in kaart brengen van de netwerkinfrastructuur.

Het volgende minicollege zal op 31 augustus aanstaande worden gehouden bij Down Under in Nieuwegein, voorafgaand aan het event Tech Together van FCA partner ISPConnect. In dit minicollege zullen we meer te weten komen over hoe het wetsvoorstel "Wet ongewenste zeggenschap telecommunicatie" impact kan hebben op je organisatie. Deze wet is bedoeld om de Nederlandse regering de mogelijkheid te geven om onder uitzonderlijke omstandigheden, bijvoorbeeld in het geval van en buitenlandse overname van een telecombedrijf, in te grijpen in telecomsector in de breedste zin, dus ook de partijen die internet faciliteren.

We zullen het tijdens dit college hebben over de impact van deze voorgenomen wetgeving op onze branche. Blijft het bijvoorbeeld mogelijk om buitenlandse inversteerders aan te trekken en moeten zij op de hoogte gebracht worden van deze wetgeving? Zal deze wet de uitrol van meer glasvezel in Nederland vertragen? En welke bevoegdheden krijgt de overheid precies? Deze vragen zullen worden beantwoord door vooraanstaande sprekers die zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Programma:

12:00 Ontvangst & Lunch
12:30 Welkomstwoord FCA
12:40 Presentatie 'De Wet ongewenste zeggenschap' toegelicht
12:50 Start mini college
14:15 Korte pauze
14:45 Vervolg mini college
16:00 Afsluiting met aansluitend start Tech together BBQ

Aansluitend op het college organiseert FCA partner ISPConnect het event Tech Together en een BBQ voor en door technici uit de internet sector. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Down Under

1 Ravensewetering

3439 ZZ Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen