Uitverkocht

Feedback geven en ontvangen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foenix Kringloop

Vlijtseweg 136

7317 Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de praktijk blijkt feedback geven, maar ook feedback ontvangen best spannend. Even van je afpraten over die ene persoon met iemand anders, lijkt soms makkelijker dan de persoon zelf aan te spreken. Je wilt de ander ook niet aanvallen of een rot gevoel geven. Tijdens deze interactieve workshop ga je aan de slag met het oefenen van het geven van feedback en het ontvangen ervan. Je krijgt tips hoe je positieve feedback kunt geven door uit te spreken wat je aan de ander bewondert en wat je de ander gunt.

Winny van Buuren-Tessers (www.3ccc-coaching.nl) is coach/consultant voor managers en hun teams. Ze begeleidt bedrijven en teams in het verbeteren van de onderlinge samenwerking en hun resultaten door samen de grondoorzaken van het probleem te achterhalen en duurzame verbeteringen in gang te zetten.


Sluit aan op workshop Grenzen en Verwachtingen

Deze workshop sluit aan op de workshop die Winny verzorgde in oktober: Grenzen en Verwachtingen. Het is geen voorwaarde om deze workshop gevolgd te hebben, maar de ervaring leert dat je er meer uithaalt als je deelneemt aan beide workshops.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foenix Kringloop

Vlijtseweg 136

7317 Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen