Gratis

Meerdere data

FESTIVAL DEL GUSTO

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Chalet Hilvarenbeek

Tilburgseweg 47 A

5081 NG Hilvarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Buongiorno a tutti,

Wij zijn enthousiast om je uit te mogen nodigen op zondag 9 en maandag 10 september aanstaande voor ons “FESTIVAL DEL GUSTO’. Wij zouden het fantastisch vinden om je één van deze dagen als gast van GustoNL te mogen ontvangen op de prachtige locatie 'Het Chalet' Tilburgseweg 47 a, te Hilvarenbeek tussen 11.00 en 21.00 uur.

Het “FESTIVAL DEL GUSTO’ staat in het teken van het proeven en echt beleven van onze passie voor de Italiaanse eet- en leefstijl. Heerlijke pastas, risottos, smaakvolle verse truffelproducten, fantastische Italiaanse wijn en nog veel meer…

Om de belevenis zo perfect mogelijk te maken voor onze gasten, word je op de beurs persoonlijk ontvangen door de makers van onze Italiaanse delicatessen, die speciaal worden ingevlogen uit heel Italië!

We laten je ook zien hoe je leuke cadeaupakketten kan samenstellen met een combinatie van onze delicatesssen op olijfhouten planken en prachtig aardewerk servies van Dishes & Deco

Wij ontvangen je graag persoonlijk op 9 of 10 september met een heerlijk glaasje bubbels. Over het volledige programma zullen wij je op korte termijn nog verder informeren.

Tanti Saluti,

Team GustoNL , Enrico, Karianne, Marjolein, Mora, Dilara, Evrim, Mora en Nico

www.gustonl.nl/ info@gustonl.nl Kapitein Rondairestraat 3, 5015 BC Tilburg / 013 5361564 -06 44503174

Delen met vrienden

Locatie

Het Chalet Hilvarenbeek

Tilburgseweg 47 A

5081 NG Hilvarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen