Filmavond in het bos: `` Zachte Kracht'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koningslaan 1

1 Koningslaan

3981 HD Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Midden in het bos, op de sprookjesachtige locatie Atelier Amelisweerd, bekijken we deze avond de inspirerende documentaire `Zachte Kracht'.

Over dit evenement

Deze avond bekijken we de inspirerende documentaire 'Zachte Kracht'. En wel op een prachtige plek: buiten in het bos, bij Atelier Amelisweerd in Utrecht. Verwacht een intieme setting van maximaal 25 mensen, een warme houtkachel, een fijn glas wijn en goede gesprekken. Het programma zal zowel buiten als binnen plaatsvinden.

In de documentaire 'Zachte Kracht' kijken we naar hoe Donna en haar zus Elvie mensen opzoeken die de balans hebben gevonden tussen persoonlijke kracht en zachtheid. Kracht vinden we bijvoorbeeld in zakelijkheid, snelheid en efficiëntie. Zachtheid in rust, zorgzaamheid en empathie. Hoe balanceren we zachtheid en kracht in de huidige maatschappij? Bekijk de trailer hier: https://www.youtube.com/watch?v=GjZ8cs-y7yc

Na afloop van de documentaire kun naar keuze deelnemen aan een verdiepend gesprek begeleid door Donna zelf. Ook is er volop ruimte om met elkaar na te praten en borrelen of juist de stilte op te zoeken.

Iets meer over de locatie:

Verscholen in de bossen ligt het koetshuis van Nieuw Amelisweerd. De plek waar ooit ambachtelijk de broden werden gebakken door de bakkers van de Veldkeuken. Stel je voor: het was een vriendelijk gezicht. De koksmutsen en witte schorten. De wit-oranje tegeltjes... Onlangs verhuisden de bakkers naar een andere plek, maar de vriendelijke sfeer hangt nog steeds in het koetshuis. Nu omarmd door Menno Stom en zijn partner Karin de Jong. Dankbaar maken zij gebruik van deze bijzondere plek. Ze creëerden er pop-up Atelier Amelisweerd. Een ruimte waar dingen ontstaan. Met kunst, workshops en coaching. Ze vinden het te mooi om voor zichzelf te houden; een plek om te delen met anderen. Deze avond delen ze het met ons.

Praktische informatie:Ticketprijs:

Voor inschrijving vragen wij in principe niets. Wanneer de avond is afgelopen mag je het bedrag geven dat jij de avond waard vond. Onze richtprijs is 25 à 30€, maar jij bepaalt en we kijken niet naar wat je in de pot stopt :). Let op: alleen contante betalingen mogelijk.

Bereikbaarheid:

We zullen verzamelen bij Museum Oud Amelisweerd om 19.30u. In de week voor de filmavond ontvang je de exacte locatie. Met de auto kun je gratis parkeren op Parkeerplaats Oud Amelisweerd (Provincialeweg 124, Bunnik). Met de bus uitstappen bij bushalte 'Oud Amelisweerd' (lijn 41).

Vanaf deze plek begint de ervaring! Samen met u wandelen we vanaf hier in ongeveer 10 minuten door het mooie bos naar de filmlocatie. We zorgen daarbij voor een bijzondere invulling van deze wandeling. Bent u om enige reden niet in staat aan de wandeling deel te nemen, dan vragen wij u te mailen naar info@zachtekracht.com. Er kan dan speciale parkeergelegenheid dichtbij worden geregeld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Koningslaan 1

1 Koningslaan

3981 HD Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen