€ 32,82 – € 63,16

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Thermae Sports

Kwekelaarstraat 4

1785 Merchtem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FitPro meetup is een eendaagse beurs voor professionals en ondernemers uit de fitnessbranche. Het bij elkaar brengen, inspireren en het creëren van opportuniteiten voor clubs en partners is onze missie. Tal van korte lezingen en een contactmoment met de belangrijkste leveranciers voor de Belgische fitnessmarkt zullen deze dag waardevol maken voor de ondernemer die vooruit wil. Ook de leerrijke workshops voor trainers en PT's maken dit evenement compleet.

Inhoud workshops:

Educatieve workshops voor trainers en PT's

Deze sessies worden gegeven door Davy Provoost, een hoog opgeleide trainer van Perform Better Benelux, en zullen doorgaan in de groepsleszaal van Thermae Sports, kwekelaarstraat 4, 1785 Merchtem

Programma: 11u-17u + middagpauze

1) Habit based coaching: je ziet jouw cliënteel slechts enkele uren per week. Wat gebeurt er in de overige 165 uur buiten de uren die ze bij jou trainen? De personal trainer dient zicht meer te focussen op lifestyle coaching waarbij de focus dient te liggen op duurzame gedragsverandering. Tijdens deze sessie, leer je meer over de neuropsychologie van het brein, hoe je oude gewoontes kan doorbreken en nieuwe gewoontes kan implementeren in de levensstijl van de klant. (Theorie)

2) Warding patterns: Het begrip ‘core’ training wordt helaas vaak in de misse context geplaatst. Te vaak gaan mensen nog steeds statisch / repetitief hun core trainen op ouderwetse methodes waarbij er weinig translatie is naar het dagelijks leven. Tijdens deze sessie leer je hoe je de core op een reactieve manier kan trainen voor zowel mobiliteit als stabiliteit. (Theorie & praktijk)

3) Functional games: 'People buy trainers, not training’ : Om duurzame resultaten te krijgen, is het van belang dat mensen naast een goede trainingsprikkel ook plezier hebben tijdens hun trainingen. Tijdens deze sessie, leer je hoe je aan de hand van interactieve spelvormen mensen onbewust kan laten bewegen. (Praktijk)

4) 3 big rock mobility: ‘Habit becomes anatomy: de dagelijkse repetitieve houdingen hebben een grote impact op de anatomie van ons lichaam met als gevolg dat mensen meer pijnklachten ervaren dan voorheen. Tijdens deze sessie, leer je hoe je de 3 grootste gewrichten van het menselijk lichaam kan mobiliseren om de beweegkwaliteit te verhogen. (Theorie & praktijk)

5) 3D Booty Training: Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht hoe de bilspier werkt, welke soort methoden je kan toepassen om deze zone te verstevigen en krijg je praktische tips & tricks om deze kennis meteen toe te passen in jouw beweegprogramma. Het optrainen van de bilspieren voor zowel zijn vorm als functie is enorm belangrijk naar preventie van pijn in de zwakke schakels van het lichaam tijdens multi-directionele bewegingen. (Theorie & praktijk)

PROGRAMMA LEZINGEN:

10u30: MILON: marktpositionering: kiezen of gekozen worden?

11u00: VISION-BODY: Hoe een concept succesvol maken

11u30: LIFE FITNESS: Trends en ontwikkelingen in de Belgische en Nederlandse fitnessmarkt.

12u00: BENVITAAL: Bedrijfsfitness en campagnes

12u30: Elliptigo en buitenfitness

13u00: VIRTUAGYM: Van PT-idee naar hyper-winstgevend: businessmodel, systemen en automatisering

13u30: GREINWALDER: Functional training als businessmodel: Top of Flop

14u00: SENSOPRO: een revolutie in Reha en training

14u30: VERLICHTING: De Mythes van LED

15u00: KEGELS & VANANTWERPEN: Bescherming van uw patrimonium

15u30: MOVE2LIVE: concept implementeren in je fitnessclub

16u00: TECHNOGYM: De opkomst van Boutique fitness studio's door Barbara Den Bak

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Thermae Sports

Kwekelaarstraat 4

1785 Merchtem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen