€ 9,15 – € 41,15

Fletcher Bride Festival - 12/10/2019 - Eerbeek (GD)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Professor Weberlaan 1

6961 LX Eerbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Fletcher Bride Festival

Op zoek naar iets nieuws? Speciaal voor aanstaande bruidsparen en hun vrienden & familie organiseren wij een te gek evenement: Fletcher Bride Festival.

Je leest het goed, een heus festival, compleet in trouwsferen. En omdat we zorgen voor een heerlijk relaxed sfeertje en diverse vormen van entertainment is dit (ook) een ideaal avondje uit met vrienden en familie om samen inspiratie op te doen en leuke items te shoppen.

De basiselementen van het festival zijn: Muziek, styling, tenten & foodtrucks. Het event bestaat uit meerdere tenten met elk een eigen thema: ceremonie, receptie & feestavond en diner. Verder vind je overal leuke zithoekjes, workshops, shops en heel veel inspiratie door te gekke styling.

Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen en krijg je de goodiebag (geloof me deze wil je niet missen), het enige echte Fletcher Trouwen Festival bandje en het Festival boekje. Hierin vind je alle informatie van de deelnemende bedrijven die het festival mogelijk maken.

Natuurlijk staat muziek centraal. De muziek is volledig in de sferen van de verschillende thema’s in de tenten. Waar je naast een zanger(es), muzikant, band en DJ ook diverse elementen vindt die helemaal in het thema passen.

Er zijn geen stands te vinden op dit evenement (m.u.v. pop-up shops). Trouwbranche bedrijven promoten zichzelf door te laten zien wat ze doen.

Ben je helemaal fan van de styling, de fotograaf of de BABS? Dan kun je op de ‘Wedwall’ alle informatie vinden over hem of haar. Maar nog veel leuker is het om gezellig even kennis te maken.

Fotocredits: Karin Keesmaat Bruidsfotograaf

Fletcher Trouwen Festival Facts:

  • Waar: Fletcher Landgoed Hotel Huis Te Eerbeek (Eerbeek, Gelderland)
  • Wanneer: Zaterdag 12 oktober 2019
  • 15:00 uur tot 20:00 uur
  • Early Bride Ticket slechts € 7,50 per persoon (exclusief servicekosten) Ticket is inclusief mooie goodiebag, festivalboekje, festivalbandjes en toegang tot het event.
  • VIP Gold Ticket €39,50 (exclusief servicekosten). Ticket is inclusief Champagne ontvangst, masterclass & workshop, high wine, giftbag, VIP festivalbandje & festivalmagazine.

Tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Professor Weberlaan 1

6961 LX Eerbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen