“There is no conflict between a better world and a better meal." (René Redzepi)
Met je vork kun je de wereld veranderen. Drie keer per dag. Minstens. Food for Change is een course die ingaat op alle aspecten van ‘duurzame gastronomie’ en de weg er naartoe.
De course biedt een theoretisch fundament over de benodigde voedseltransitie, in combinatie met kookdemonstraties waar je letterlijk de opgedane kennis meteen in de praktijk gaat proeven. Daardoor zijn de dagen doorspekt met concrete voorbeelden die laten zien wat er allemaal kan en gebeurt in de keuken van de toekomst. Zo leer je de theorie over waarom we het zo lastig vinden om anders te eten, maar ook welke technieken gebruikt kunnen worden om smaakvol en toch duurzaam te koken. We willen laten zien dat De Keuken van de Toekomst niet alleen maar goed is voor de planeet, maar ook hartstikke lekker!
Deze course is voor professionals met interesse in de voedseltransitie. Mensen met een duurzaam hart en gevoel voor lekker eten, die als changemaker wil optreden in zijn of haar organisatie: van duurzaamheidsmanager tot CEO en van HR directeur tot kantinemanager. Voor iedereen die gelooft dat je met kleine veranderingen ook iets kunt doen op een dagelijkse basis.