€ 20,99

Frits & Lotje vieren Koningsnacht!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Arena

55 's Gravesandestraat

1092 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Frits:

Lieve Fritsers,

Natuurlijk moest het er een keer van komen; Frits viert Koningsnacht! Want Koningsnacht valt op een vrijdag en Frits = Friday! En de ideale plek om dit met elkaar te vieren is natuurlijk Hotel Arena. Nodig al je vrienden, vriendinnen en collega's uit en vier met mij de verjaardag van Koning Willem.

Om jullie van een lekker divers aanbod aan muzikale toppers te voorzien heb ik niet alleen de lekkerste Frits DJ's van het moment uitgenodigd, maar heb ik ook mijn stoute zusje Lotje Amsterdam gevraagd om dit te doen. Zij weet precies welke helden en heldinnen jullie billen laten schudden op de beste RnB en Hiphop tunes.

Frits in de Kapel:
- SUNNY
- WILLIAM
- Sebastian Sleebos
- JW'S

Lotje in de Studio:
- Bofkonten
- JANNA LUNA
- Casper Fok
- Tokubay

Ook aan ander entertainment is gedacht! Onze vrienden van Sport Eventjes zijn erbij om de leukste spellen met jullie te spelen. Altijd prijs!! En natuurlijk is de photobooth van Lotje aanwezig voor de leukste foto's.

Zoals je van mij gewend bent start de avond om 18:00 uur dus de gezelligheid barst vroeg los. Lekker vroeg pieken, zodat je op Koningsdag gewoon weer kunt shinen.

Het gaat een bijzondere editie worden met good food, dansen in de kerk en zomerse cocktails. Oftewel; de heerlijke vrijdag vibe die je van me gewend bent.

Datum: vrijdag 26 april, 18:00 uur
Waar is Frits? Hotel Arena, ’S-Gravesandestraat 55, Amsterdam
Muziek? Onze DJ's draaien de lekkerste House en Disco platen!
Tickets? Die zijn vanaf maandag 8 april om 19:00 uur verkrijgbaar via http://bit.ly/FritsKoningsnacht

Food:
(maak ik snel bekend)

Frits wisselt elke editie van locatie! Hij zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid.

Liefs, Frits


Lotje:

Knapperds!!

Sommigen van jullie zie ik 12 april al in The Loft, maar april doet wat 'ie wil dus ik voeg er lekker nog een feestje aan toe. Samen met grote broer Frits Friday vier ik Koningsnacht! De verjaardag van Koning Willem! Hoe leuk is dat?!

Op vrijdag 26 april zijn jullie van harte welkom bij Hotel Arena om eens Koninklijk te genieten van de gezelligheid en te partyen in een van de mooiste locaties van de stad. Frits gaat los in de Kapel en ik ga het met jullie nog nét even wat heter maken in de Studio zaal.

Deze toppers staan sowieso garant voor een knallend feest en kunnen de Lotje vibe als geen ander ten gehore brengen:

Lotje in de Studio:
-Bofkonten
- JANNA LUNA
- Casper Fok
- Tokubay

En de volgende Frits helden ken je misschien ook wel:

Frits in de Kapel:
- SUNNY
- WILLIAM
- Sebastian Sleebos
- JW'S

Ook aan ander entertainment is gedacht! Onze vrienden van Sport Eventjes zijn erbij om de leukste spellen met jullie te spelen. Altijd prijs!! En natuurlijk neem ik mijn Lotje photobooth mee voor de leukste foto's

De avond start om 18:00 uur dus de gezelligheid barst vroeg los. Lekker vroeg pieken, zodat je op Koningsdag gewoon weer kunt shinen.

Het gaat een bijzondere editie worden met good food, dansen in de kerk en zomerse cocktails. En natuurlijk schudden op de lekkerste beats.

Datum: vrijdag 26 april, 18:00 uur
Waar is Lotje? Hotel Arena, ’S-Gravesandestraat 55, Amsterdam
Tickets? Die zijn vanaf maandag 8 april om 19:00 uur verkrijgbaar via

Food:
(wordt snel bekend gemaakt)

Ik ben Lotje en neem je op vrijdagavond mee naar leuke spots in Amsterdam. Mijn DJ's hebben lekkere billen en die laten je schudden op de lekkerste RnB en HipHop. Verwacht die bekende plaat uit de jaren 90, schuren voor gevorderden en vooral één brok stoute gezelligheid!

Dikke kus, Lotje

Instagram? @followlotje

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Arena

55 's Gravesandestraat

1092 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen