Gratis

FRTC Floriade Fietstocht 25km

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Floriadepaviljoen

Sturmeyweg 15

1324 KN Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 16 juni 2018 organiseert FRTC Almere samen met de gemeentelijke Floriade-organisatie een nieuw fietsevenement: Floriade Fietstocht. Het evenement zal bij succes tot en tot en met 2022 (het jaar van de expo in Almere) jaarlijks plaatsvinden.

De Floriade Fietstocht bestaat uit drie onderdelen. Voor recreanten op de stadsfiets of e-bike is een route van 7 kilometer (Rondje Weerwater) en een tocht van 25 kilometer (met stops bij allerlei groene initiatieven in de stad). Voor de sportieve fietser is er een aantrekkelijke toertocht van 100 km met verrassende stopplaatsen in Amsterdam Zuidoost en in de Gooi en Vechtstreek

Fietstocht 25 km

Recreanten kunnen tussen 11.00 en 12.00 uur starten voor een ronde in en om Almere van ongeveer 25 km. Start en finish is ook bij het Floriadepaviljoen. Tijdens de tocht kun je op een viertal Growing Green-locaties stoppen om je te laten informeren over de activiteiten ter plekke. Natuurlijk is er bij elke stop iets bijzonders en bij de finish ontvang je een aandenken voor de deelname.

Mis deze kans niet om ontspannen te bewegen en je eigen stad en regio beter te leren kennen of een sportieve toertocht te maken!

Meld je aan, deelname is gratis!

Downloads:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Floriadepaviljoen

Sturmeyweg 15

1324 KN Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen