Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
G-voetbal Meeting VIP
Exclusieve VIP tickets voor de G-voetbal Meeting.
2 Tickets Beëindigd Gratis  

Deel G-Voetbal Meeting

Evenementdetails

Iedereen moet mee kunnen doen met voetbal. Zonder enige beperking. Het G-voetbal zit dan ook in de lift. Toch zijn er nog verbeteringen nodig: meer diversiteit, meer aanbod en (nog) meer kwaliteit. Dit gaat hand-in-hand met meer bekendheid en een goed imago van het G-voetbal. Maar ook met de ontwikkeling van kennis en kunde in deze voetbalsector. Door bijvoorbeeld meer samen te werken en vaker ervaringen uit te wisselen.

Als supporter van G-voetbal willen Stichting Doelpunt, FC Twente, Menzis en Attack Voetbal een bijdrage leveren aan dit proces. Tijdens de Voetbal Meeting vertellen wij u - als belangrijke gangmaker in het G-voetbal - graag wat onze ideeën zijn en welke inzet u van ons kunt verwachten. Tegelijkertijd vernemen wij graag welke ideeën en vragen u als bestaande of nieuwe initiatiefnemer in het G-voetbal heeft, wat er leeft binnen uw vereniging en afdeling én op welke wijze wij u - met onze activiteiten - wellicht kunnen supporten. 

De G-voetbal Meeting wordt georganiseerd met medewerking van o.a. de KNVB en ambassadeur Arnold Bruggink. Een bezoek aan de wedstrijd FC Twente - GA Eagles is inbegrepen. 


Wij nodigen u - als aanjager in het G-voetbal - uit om als VIP kosteloos deel te nemen aan het gehele programma. Alleen een aanmelding via deze website (Eventbrite) is verplicht. Het aantal deelnemers is wel beperkt tot maximaal 75. Er kunnen maximaal twee personen + introducé per organisatie/vereniging deelnemen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het evenement?
Voor iedereen die via een vereniging actief betrokken is of wil worden bij het G-voetbal: bijvoorbeeld initiatiefnemers, bestuurders, begeleideiders en trainers. 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Deelnemers ontvangen een parkeerkaart. Na inschrijving ontvangt u de benodigde documentatie en instructies.

Hoe ziet het prgramma eruit?
Het exacte programma van 18 november ontvangt u na inschrijving. We starten om 12.00 u en eindigen om 16.15 u. Een drankje en een hapje zijn inbegrepen. Tevens bezoekt u de wedstrijd FC Twente - GA Eagles. Het programma vindt plaats m.m.v. Arnold Bruggink en de KNVB.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
U kunt contact opnemen met Attack Voetbal & Evenementen:
info@attackvoetbal.nl
06-46055546  

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Dat mag, maar hoeft niet. U mag het ook digitaal meenemen op uw smartphone of tablet. 

Kan ik mijn registratiegegevens bijwerken?
U kunt contact opnemen met Attack Voetbal & Evenementen:
info@attackvoetbal.nl
06-46055546

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
U kunt uw ticket in overleg met ons overdragen. Neemt u daarvoor contact op met Attack Voetbal & Evenementen:
info@attackvoetbal.nl
06-46055546

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?
Bij voorkeur overlegt u eerst met ons, zodat wij weten wie wij kunnen verwachten tijdens het evenement. 
Neemt u daarom even contact op met Attack Voetbal & Evenementen:
info@attackvoetbal.nl
06-46055546

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Grolsch Veste
65 Colosseum
7521 PP Enschede
Nederland

Zondag 18 november 2018 van 12:00 tot 16:15 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

FC Twente, Menzis, Stichting Doelpunt (organisatie) en Attack Voetbal & Evenementen (organisatie)

Stichting Doelpunt zet zich in om voetbal voor kinderen met een beperking, ook wel bekend als G-voetbal, meer bekendheid en een groter draagvlak te geven. Zij richt zich in het bijzonder op kinderen (6-16 jaar) met een m.n. motorische of meervoudige beperking, zonder daarbij andere kinderen met een beperking uit te sluiten van de activiteiten. Voor dit project heeft Stichting Doelpunt op 6 februari 2011 het “Meer dan Voetbal” label ontvangen. Dit label geeft aan dat het project echt bijdraagt aan een betere maatschappij.

Attack Voetbal organiseert al twaalf jaar allerlei voetbalactiviteiten zoals pannatoernooien, jubileum voetbalfeesten, clinics en heeft als paradepaardje: Attack Voetbal Party XXL. Het aanbod loopt dus uiteen van bijdragen met kleine activiteiten aan bijvoorbeeld een braderie, tot bijdragen aan grote regionale en landelijke evenementen. Klein of groot, we streven altijd naar het 'wauw-effect' met mooie materialen, hippe activiteiten en enthousiaste medewerkers. Ons motto: we maken plezier. Met én voor iedereen! Want voetbal is van ons allemaal.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.