Gratis

Gebedswandeling 19 januari Amsterdam Zuid

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14

1079 CT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gebedswandeling Week van Gebed

Over dit evenement

REGISTRATIE VIA DEZE WEBSITE VERPLICHT IVM. KOKEN

Gebed is een centraal onderdeel van de christelijke spiritualiteit. Als je bidt treed je in gesprek met God. Dit gesprek kan op heel veel diverse manieren plaatsvinden, in woorden, stilte en zang. Vanuit het verlangen om de verschillen die tussen de kerken in Amsterdam Zuid bestaan te overstijgen willen wij in deze Week van Gebed met elkaar en voor elkaar bidden. Wij hopen dat deze ontmoeting ons allen zal verrijken. Ook geloven wij dat ons gezamenlijke gebed heilzaam zal zijn voor onze wijk, en voor deze hele wereld.

PROGRAMMA

Volgt nog...

De totale gebedswandeling bedraagt ongeveer 4 kilometer. Voor leden van de verschillende geloofsgemeenschappen die niet zo goed ter been zijn, is het ook mogelijk om bij één of enkele gebedsmomenten aan te sluiten.

Om dit verlangen naar gezamenlijk gebed vorm te geven organiseert de Raad van Kerken in Amsterdam Zuid op dinsdagavond 19 januari een gebedswandeling door de wijk. De wandeling start om 18.00 uur. Tijdens deze maaltijd zullen enkele dankgebeden worden uitgesproken.

WEEK VAN GEBED

In de jaarlijkse Week van Gebed voor de eenheid bidden christenen samen voor eenheid van christenen, voor de wijk én de wereld. MissieNederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. Deze gebedsbeweging van eenheid begon al ruim 150 jaar geleden. Naar schatting doen zo'n 200.000 mensen jaarlijks mee met het initiatief.

THEMA

Thema van de gebedweek van het nieuwe jaar wordt nog bekend gemaakt, zie: https://www.missienederland.nl/weekvangebed.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14

1079 CT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen