Gratis 'Falun Gong' Workshops in Kapermolen, Hasselt

Venster Acties

Meerdere data

Gratis 'Falun Gong' Workshops in Kapermolen, Hasselt

Rustgevende meditatieavonden van FALUN DAFA in Kapermolen, Hasselt - Gratis workshops

Door vzw Falun Gong

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 10 okt. 2022 19:00 - ma. 24 apr. 2023 20:30 CEST

Locatie

Turnzaal Kapermolen Koning Boudewijnlaan 22 Elfde Liniestraat 21 3500 Hasselt Belgium

Over dit evenement

Falun Dafa in Kapermolen - Gratis Workshops!

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk.

Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. De praktijk is eenvoudig en geheel gratis.

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je terecht in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt, elke maandagavond van 19u tot 20u30.

Voel je welkom om van deze mooie kans gebruik te maken en kom gerust eens samen met ons mediteren.

Info: 0488/615098

Voor een lokale oefenplaats in jouw buurt, zie: https://nl.falundafa.org/

Falun Dafa

Over de organisator

Georganiseerd door
vzw Falun Gong

Falun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: “cultivatie” verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; “praktijk” betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Wereldwijd leren vrijwilligers gratis de oefeningen aan. Bezoek gerust een oefenplaats in jouw buurt om de oefeningen aan te leren of samen te doen met anderen. Iedereen is welkom!

Gratis