Gratis

Gratis Online Examentraining Economie (VMBO) 2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Steuntje in de rug nodig voor je economie vmbo examen? Schrijf je dan in voor de gratis examentraining economie op 2 maart!

Over dit evenement

Wat?

Tijdens deze examentraining wordt een aantal van de moeilijkste terugkerende onderwerpen op je examen economie besproken zodat jij met een goede basis de examenperiode in gaat. Bovendien heb je de mogelijkheid om je vragen achter te laten in de live chat. De beste vragen worden aan de docent voorgelegd.

En hadden we al gezegd dat je er gratis bij kunt zijn? Ja echt! Geen dure training of heel weekend lang blokken. Maar slechts in 2 uur de essentie pakken zodat je de moeilijkste onderwerpen wat makkelijker zult vinden. Dus: schrijf je snel in!

Waarom?

Iedereen heeft recht op goede examenvoorbereiding! En wij gaan bewijzen dat dat kan! Ook zonder jezelf een weekend in Leiden op te sluiten en honderden euro’s uit te geven.

ExamenOverzicht gelooft in het helder en kort samenvatten van examenstof. Zelfs voor een moeilijk vak als economie vmbo. We kunnen de training daarom beknopt houden en jou in slechts 2 uur de essentie van een aantal belangrijke onderdelen van de examenstof meegeven. En omdat we geen grote ruimtes hoeven af te huren, kunnen we de training gratis aanbieden. We weten zeker dat we de examenstof goed aan jou kunnen overbrengen, zonder dat het jou veel tijd of geld hoeft te kosten. Klinkt goed toch? Het enige dat je hoeft te doen, is je even inschrijven!

Docent

Met 12.000+ abonnees op YouTube en 5 miljoen views is hij misschien wel de bekendste Economie-docent van het land. In het dagelijks leven is hij eerstegraads economie-docent voor zijn eigen leerlingen, maar op 2 maart is Economie Academy dat voor heel Nederland bij deze gratis examentraining!

Hij zal deze training die dag vanaf 15:00 verzorgen. Hij zal de kijkers dan in 2 uur tijd de belangrijkste zaken van het economie vmbo examen uitleggen.

Organisatie

De gratis examentraining wordt verzorgd door ExamenOverzicht. Dat is de #1 aanbieder van samenvattingen en oefenboeken voor het eindexamen. Zie examenoverzicht.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator ExamenOverzicht

Organisator van Gratis Online Examentraining Economie (VMBO) 2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen