Grote BOVO - incl. lezing Karen Heij

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Herbert Vissers College

Noorderdreef 175

2152AC Nieuw-Vennep

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Grote-BOVO met Karen Heij (zelfst. toetsexpert) over de rol van de eindtoets met aandacht voor opwaartse druk van ouders tav advisering.

Over dit evenement

Woensdag 16 oktober staat de jaarlijkse BOVO-bijeenkomst gepland. De middag waar collega’s van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs elkaar ontmoeten. Dit kan gezien worden als start van het schoolverlatersjaar. Maar dit jaar is het anders! Na een korte algemene opening zal Karin Heij (zelfstandig toetsexpert) spreken over de rol van de eindtoets in relatie tot advisering. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar de opwaartse druk van ouders ten aanzien van advisering

Na afloop van de lezing is er gelegenheid om na te praten over dit thema onder het genot van een hapje en drankje. Deze worden verzorgd door de leerlingen van Zorg & Welzijn van het Herbert Vissers College. Heb je behoefte aan extra informatie van een VO-school, dan kan je dit informele moment ook gebruiken om een van de VO-collega’s op te zoeken om informatie te halen ten aanzien van de schoolspecifieke kenmerken.

Op deze middag wordt aan alle PO scholen ook de schoolkeuzegids en de scholenposter uitgereikt met daarbij de nieuwe BOVO-gids met relevante informatie over het schoolverlatersproces.

We nodigen jullie van harte uit om op woensdag 16 oktober 2019 aanwezig te zijn.

Locatie: Herbert Vissers College

Tijdstip: 15.00 – 16.30 uur, inloop vanaf 14.45 uur

Datum en tijd

Locatie

Herbert Vissers College

Noorderdreef 175

2152AC Nieuw-Vennep

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen