Harvard Onderhandelen in Zuid Afrika

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kaapstad

Cloud 9 Boutique en Spa

Kaapstad, WC

South Africa

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Harvard Onderhandelen in Zuid Afrika.

Onderhandelen is voor veel professionals een vanzelfsprekend onderdeel van hun vak. Het gaat daarbij lang niet alleen over materiële zaken, maar evenzeer over zaken als leveringsvoorwaarden, vrij te spelen resources of deadlines. De klassieke aanpak van hard tegen hard blijkt zelden effectief en is altijd minder efficiënt en bovenal schadelijk voor relaties.

Speciaal voor professionals als u bieden wij de training Harvard Onderhandelen aan in het land van de voorheen bittere verdeeldheid, maar ook van de waarheidscommissie. U gaat de dialoog aan met lokale betrokkenen en ontwikkelt daarnaast uw vaardigheden en inzichten op het gebied van onderhandelen in een intensief trainingsprogramma. Juist deze combinatie van studiereis en training geeft het programma een speciale dimensie.

Wat is er mooier dan in het land van apartheid en verzoening een training onderhandelen te volgen en het gesprek aan te gaan met de betrokkenen zelf?

Tijdens de studiereis zullen wij bijzondere en inspirerende ontmoetingen hebben met betrokkenen bij de the Commission for Conciliation, Mediation and Arbitration (CCMA), een locale consultant/onderhandelaar uit de mijnbouw , ex-gedetineerden van en op Robben-eiland en bewoners van Langa, een township bij Kaapstad.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kaapstad

Cloud 9 Boutique en Spa

Kaapstad, WC

South Africa

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen