€ 82,61

Hestia event met introducés editie stressdokter

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Locatie is in de regio Den Bosch, zodra deze definitief is wordt dit ook in de teskt van dit event verwerkt.


Ladies Business Club Hestia

Deze club van ondernemende ladies heeft als doel om met plezier door samenwerking meer business te genereren. Ladies Business Club Hestiais gebaseerd op de leiderschap principes van Stephen R. Covey. Deze eigenschappen van effectief leiderschap is een methodiek waar je als individu of samen als organisatie een win-win situatie mee kan creëren.

Investering

Voor de members van de Ladies Business club is een onderdeel van het membership.

Woon dit event bij als introducé en proef zo aan de sfeer van de ladies business club en haar leden.
Ervaar of dit Hestia event bij jou past, jouw investering is (kostprijs) € 65,00. Dit is exclusief btw en servicekosten Eventbrite en inclusief lezing dit keer van Jeroen Stoffels de stressdokter, diner, alle drankjes, netwerken. profileren en presenteren.

De locatie dit keer is in de regio Den Bosch. Meer informatie volgt snel.


Stichting het Vergeten Kind

Jouw investering voor het Members Only Event is als member of introucé niet geheel vrijblijvend. Mocht je je wel hebben aangemeld via Eventbrite maar op het laaste moment (binnen 48 uur) zonder bericht toch niet aanwezig kunnen zijn dan sturen wij alsnog een factuur met een fee van € 65,00. Een deel van de opbrengst van de no show fee gaat naar Stichting het Vergeten Kind.

Agenda
De andere 3 Members Only events (in totaal zijn er 6 Hestia events) en de 2 Hestia trainingen zijn online te bewonderen. Zie hier het overzicht via de Hestia website (iets naar beneden scrollen): http://ladiesbusinessclubhestia.nl/

Wil je erbij zijn tijdens een Hestia event? Wil je kennismaken met de overige members en de Ladies Business Club Hestia? Kom dan als introducé voor € 65,00 exclusief btw. Neem contact op met Jolanda van Henningen.


Website: http://ladiesbusinessclubhestia.nl/


URL voor eerdere Ladies Members event, o.a. te Kasteel Woerden,Landgoed Zonheuvel Hotel & Conferentiecentrum, iFlow ondernemingshuis en in de Efteling zijn te vinden via de Facebookpagina van de business club: https://www.facebook.com/LadiesBusinessClubHestia/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen