Gratis

Het ontwikkelpotentieel van jouw mensen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationsplein 45

45 Stationsplein

E 165

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Het ontwikkelpotentieel van jouw mensen

Door: CareRate & HRD Groep

CareRate blijft zich als expert op het gebied van verbeteren ook continu bijscholen, wat wij onder andere doen in samenwerking met onze geweldige partners. De workshop vindt plaats bij ons op kantoor in Rotterdam, waar we je eerst verwelkomen met een lunch en introductie. Vervolgens zullen de trainers van de HRD group je uitgebreid vertellen over hoe je als organisatie mee kunt blijven ontwikkelen in deze dynamische 21ste eeuw. Na afloop is er de gelegenheid om CareRate in actie te zien of vragen te stellen hoe je de workshop in de praktijk kunt brengen en onze software hiervoor kunt gebruiken als versterking.

HRD Groep

De wereld verandert, ontwikkelingen en innovaties om ons heen volgen elkaar steeds sneller op en jouw organisatie moet mee veranderen. Dit vergt veel van de mensen in jouw organisatie. Welke competenties zijn echt van belang in de 21ste eeuw? En hoe blijf je bij of maak je een inhaalslag?

Wij brengen de competenties en het ontwikkelpotentieel van jouw mensen in kaart vanuit ons ‘Same People, Different Gear’ principe. We gaan er vanuit dat iedereen mee kan, wellicht met een nieuwe uitrusting en maken jouw organisatie klaar voor de toekomst.

In deze workshop nemen we jou mee in onze Human Capital Scan, de ‘21st century skills’ en het ontwikkelpotentieel van jouw mensen.

Vragen?

Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op. Vragen kunnen naar steven@rate.nl of kijk even op onze website https://care.rate.nl/inspiratie-workshops/.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stationsplein 45

45 Stationsplein

E 165

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen