€ 16

High Tea Inspiration Special!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze goed verzorgde High Tea is een complete belevenis in het atelier van Rebecca, kunstenares en specialist in het beschilderen van leer. Je krijgt op deze zaterdag een complete high tea bestaande uit: een mini kaas soufflé, een kroketje, 3 verschillende broodjes, scones, een muffin, een roomtruffel, een karamelzeezout soesje en nog een zoete verrassing. Dit alles compleet met clotted cream, jam en diverse soorten thee. Krijg je al zin? De high tea duurt van 14 tot 17 uur. Nadat we anderhalf uur lekker aan de high tea hebben gezeten, krijgen de deelnemers een gratis workshop over schilderen op leer. Alle materialen die nodig zijn zoals verf en restleer, zijn inbegrepen. Het zal een introductie zijn en aan het einde neem je jouw resultaat mee naar huis. Dat wordt dus een super toffe en gezellige zaterdag middag! Aan het einde van de middag krijg je exclusieve toegang tot bijzondere aanbiedingen. Deze middag gaat je dus heel veel waarde opleveren!

Aanbevelingen:

"Paulien van Arkel: Het was een gezellige middag. Rebecca heeft veel informatie gegeven over kleuren, en wat het met je kan doen. High tea was heerlijk, lekkere hapjes en diverse thee soorten. Alles zag er zeer verzorgd uit, en overal werd aan gedacht. We hebben kennis kunnen maken met het schilderen op leer. Dat was zeer rustgevend met een muziekje op de achtergrond. Na afloop mocht je door de winkel lopen en iets kopen. De meeste spullen zijn hand geschilderd, en dus heel apart. Zelf heb ik een kleurrijke tas gekocht. Vriendelijk bedankt voor alles."

Lies Knape: "Een heel gezellige middag, veel geleerd. De Hig tea was erg goed verzorgd. Goeie uitleg van alle mooie kleuren".

May Saris van Loon: "ik vond de high tea erg lekker en de workshop goed verzorgd. Begrijpelijk en interessant".

Mia Damen: "Kleren maken de man. In mijn geval de vrouw. Ik vind het leuk om aandacht aan mijn kleding te besteden. Veel mensen reageren hierop en geven complimentjes. Maar het belangrijkste vind ik dat je iets uitstraalt en dit overbrengt aan je omgeving. Ik heb inmiddels diverse producten van Rebecca gekocht . Zij is echt een kleurkunstenares. Heel inspirerend. Als ik mijn blauwe hesje met aqua kleuren aantrek bij een zwarte kokerrok, voel ik me net een beetje Maxima. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen."

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via mail: rsiccama@solcon.nl Of telefoon: 06-50999534

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Veelgestelde vragen

Wat is het restitutiebeleid?

In principe is er geen restitutie mogelijk, maar neem in geval van nood even contact op met rsiccama@solcon.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Living Expression

Boerhaavelaan 11

2992 KB Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen