Holacracy Taster Workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Social Impact Factory (direct naast station Utrecht CS)

Vredenburg 40

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


DE KAARTVERKOOP VOOR DEZE HOLACRACY TASTER WORKSHOP IS BEËINDIGD.


DE VOLGENDE HOLACRACY TASTER WORKSHOP VINDT PLAATS OP DINSDAG 19 NOVEMBER. MEER INFO VINDT U HIER .


  • Is uw organisatie wendbaar en in staat zich dynamisch aan te passen aan haar omgeving - zelfs als uw organisatie snel groeit?

  • Zijn de functies en rollen binnen uw organisatie helder en tegelijkertijd ook voortdurend in ontwikkeling? En zijn het degenen die het werk doen zelf die die ontwikkeling sturen?

  • Bent u tevreden over de purpose-gerichtheid van uw organisatie, en hoe uw overlegstructuur en besluitvorming daaraan bijdragen?

Grote kans dat u het gevoel heeft dat het beter kan. Deze workshop introduceert Holacracy: een geloofwaardig alternatief voor de traditionele management hiërarchie, die anno 2019 niet meer past.

Holacracy is een uitgewerkt operationeel besturingsmodel voor het structureren, besturen, en runnen van een organisatie. Holacracy verandert fundamenteel hoe beslissingen worden genomen en hoe macht en verantwoordelijkheid worden verdeeld.

De doelstellingen van Holacracy zijn compromisloos: uw organisatie wendbaarder en responsiever op haar omgeving maken, het verhogen van organisatorische helderheid over wie precies wat doet en beslist, het expliciteren van verwachtingen naar elkaar, het minimaliseren van kantoor-politiek en het mogelijk maken van diepere betrokkenheid en ‘empowerment’ van medewerkers.

Doel

Het doel van deze workshop is om u een ervaringsgericht ‘voorproefje’ te geven van hoe het werken met Holacracy eruitziet.

Programma

  • Kort overzicht van Holacracy: wat het is en hoe het is opgebouwd

  • Simulatie van een 'werkoverleg' (tactical meeting): hoe de operationele problemen snel en betrouwbaar te verwerken naar een eerstvolgende stap voorwaarts

  • Simulatie van een 'roloverleg' (governance meeting): hoe de structuur van de organisatie te evolueren zodat het werk beter afgestemd is op de purpose van de organisatie

  • Nabespreking, discussie en Q&A om te leren van de simulaties

  • Gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen bij een lichte maaltijd

Voor wie

Leiders, ondernemers en organisatorische beleidsmakers, in profit en non-profit, die geïnteresseerd zijn in het ervaren van de manier waarop Holacracy werkt en willen weten of het iets voor hun organisatie is.


Deze Holacracy Taster Workshop is als introductie geschikt voor mensen die nog geen kennis van Holacracy hebben. Maar ook als ‘Taster’ voor mensen die het model al enigszins kennen en benieuwd zijn naar de werking ervan in de praktijk.


Vooraf

U haalt meer uit deze Holacracy Taster Workshop als u basiskennis heeft van Holacracy. Op deze pagina's vindt u een overzicht van de beste bronnen hiervoor:

Top 10 bronnen algemene Holacracy informatie

Top 10 bronnen voor ervaringen met Holacracy

Top 10 bronnen voor Holacracy in breder perspectief

Vragen & meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Rienstra (jasper@synnervate.nl / 06-51049005) of Wenda Scholte (wenda@synnervate.nl / 06-23887020).


Datum en tijd

Locatie

Social Impact Factory (direct naast station Utrecht CS)

Vredenburg 40

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen